Bi bakın

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Gecmis olsun azizbeykardesim. Ufak depresyonlari gerilimleri yasiyorum ama benim de cok bildigim seyler degil bu psikiyatrlar antidepresanlar. Ama bu kriz mevzusu gecistirilecek biseye benzemiyor. Durum uygunsa baska bi yere daha gorunmekte fayda var bence. Gerisinde haklisin, spor iyi gelecektir eminim.
En acilinden sifa diliyorum :)

sana yazdıklarımı dene
dediğim gibi insanın sadece başı beli ağrıyınca ilaç veriliyorsa ruhu yaralandığında ağrıdığında da ilaç verilir
ve prozac bağımlılık yapmaz
ha unutmadan el alem ne der diye düşünme kendini düşün

Ilk haftalarda iştah kaybı mide bulantısı yapabilir. Daha sonraki günlerde ani şeker düşmeleri ile iştah artışı yapar.
Uykusuzluk en sinir bozucu yan etkisi bence. Gündüz deli gibi uyku getirirken gece uykusuzluk yapabilir.
Gerçeğe çok yakın rüyalar gördürür.
Uyuşukluk,halsizlik gibi etkiler ilk günler çok hissedersin.
İlacı saatinde almak önemli dozu zaten doktorun gittikçe arttıracaktır. Sende yarattığı yan etkileri mutlaka doktoruna söyle ilaç değişikliği yapabilir.

İlaç çözüm değil evet ama bu süreçte sana yol arkadaşı olacaktır.
Büyük anlamlar yükleme ruh halini muhteşem yapmaz sadece biraz dinlenmeni nefes almanı sağlayacaktır,geçmiş olsun.

Sagolasin kamki

Tesekkur ederim :)

Sen niye gerginsin bu kadar :D

Antidepresanlı halim bu.
3 haftadır kesintisiz kullanıyorum, benimki uykusuzluk problemimden ötürü psikolojik olarak tanımladı doktorcuğum
Ama bak hala uyuyamıyorum.s
4-5 gün uyumuyorum, uyuyamıyorum. 6. gün ölüm uykusuna geçiyorum.
Neyse işte özetle yalnız değilsin.

Antidepresanlı halim bu.
3 haftadır kesintisiz kullanıyorum, benimki uykusuzluk problemimden ötürü psikolojik olarak tanımladı doktorcuğum
Ama bak hala uyuyamıyorum.s
4-5 gün uyumuyorum, uyuyamıyorum. 6. gün ölüm uykusuna geçiyorum.
Neyse işte özetle yalnız değilsin.

Anlıyorum.
Tecrübe ve önerilerini paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim.
Aynı konuya mensup farklı sorunları paylaştığımız konusunda hemfikirim , umarım en kısa zamanda daha mutlu huzurlu ve sağlık dolu yıllar bizi bekliyor olur , dileğim o yönde tabiki
Sanada acil şifalar diliyorum.

Dp: herkeze teker teker cevap veremedim onun için kusura bakmayın , ilginiz için teşekkür ederim.

ama Allah için güzel kafası var.
Böyle sersemlik gibi

İlacı son çare olarak kullan dostum , spor , gezmek , yüzmek bunlar doğal terapiler.

Hiç antidepresan kullanmadım , ama kullanıcak hale gelmemek için müzikle uğraşıyorum.

Çok fazla kafaya takma , nick olarak havayıdişleyenadama ve forum icinde ki yazilarina bakarak bu durumu ilacsiz da atlatabilicek potansiyele sahipsin.

ilacami alıştın ??

İlaçları aldım ama kullanmadım daha , çok çok kötü olursam belki bir seçenek olabilir zaten 10 mg ; çokta şey değil şimdilik sarı kantaron çayıda aynı etkiyi gösteriyor olabilir.

ama Allah için güzel kafası var.
Böyle sersemlik gibi

Ohohoho , sen ne diyosun 1 milyon pound geziyorum tüm gün dolmuşa otobüse bindirmiyor , asansöre binince acaba asansör bozulurmu içeride ölürsem kafası geliyor arada yok böyle bişey :D
Nimet aslında biliyormusun , nasıl bir farkındalık var şuan bende bir bilsen.

İlacı son çare olarak kullan dostum , spor , gezmek , yüzmek bunlar doğal terapiler.

Hiç antidepresan kullanmadım , ama kullanıcak hale gelmemek için müzikle uğraşıyorum.

Çok fazla kafaya takma , nick olarak havayıdişleyenadama ve forum icinde ki yazilarina bakarak bu durumu ilacsiz da atlatabilicek potansiyele sahipsin.

+1 Spor yapmaya başladığımdan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum , ama elimi kestim geçen 1 haftadır gidemiyorum malesef.
Benim İBS ve gastritimde var biliyormusun alttan üstten kitlendi vücut yediğim herşey dokunuyor bide onun tribine giriyosun falan.
Ahahaha , öyle olmuyor işte hastalığın kendisi takıntı zaten :D

Yaşadığım travma " dogrusu tramvayda olabilir " sonrasinda sanrilar gormeye basladim akabinde bilinc bulanigi geliyor tabi ; bu son şansım bi dahakine kesin deliriyorum gençler bana şans dileyin.

Son düzenleme:
Gecmio Azizcim.
Birak delir.
Sonra rahatliyosun.

Geri