Bi bakar misiniz?

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Maria puder Arsızlığa bak sen ayakkabı bulmuş havasını atiyy :D :D

Neyse güzelmiş haa ne bilim ben be ayaklarını atmışsın hangi ayak kimin ayağını ben nerden bilim :p Ayaklardan çıkartırız artık seni bari bir simge yap ayağınada oradan anlıyak :D

Maria puder Arsızlığa bak sen ayakkabı bulmuş havasını atiyy :D :D

Neyse güzelmiş haa ne bilim ben be ayaklarını atmışsın hangi ayak kimin ayağını ben nerden bilim :p Ayaklardan çıkartırız artık seni bari bir simge yap ayağınada oradan anlıyak :D

Dövme yaptiricam oradan anlarsın bak:p
Bu arada Jose nin mesut olduğu hiç aklıma gelmemisti teşekkür ederim aydınlattigin icin:p

Dövme yaptiricam oradan anlarsın bak:p
Bu arada Jose nin mesut olduğu hiç aklıma gelmemisti teşekkür ederim aydınlattigin icin:p

Bu Mesut abiyi niye herkes merak ediyor anlamıyorum adam sessiz Playboy gibi zaten bir geliyor bir gidiyor bende korkuyorum :D

Ama onun sayesinde sizinle tanıştım harbi Maria Abla adın ne senin ya o kadar yardımın dokundu adın Maria kaldı :D

Jose Chilavert Maria puder

Bu Mesut abiyi niye herkes merak ediyor anlamıyorum adam sessiz Playboy gibi zaten bir geliyor bir gidiyor bende korkuyorum :D

Ama onun sayesinde sizinle tanıştım harbi Maria Abla adın ne senin ya o kadar yardımın dokundu adın Maria kaldı :D

Jose Chilavert Maria puder

Mesut la çok iyi bir tanısikligimiz yok.
Ama düşman da degilim:)
Gecen baba yazdiginda taniyamamistim merak ediyordum iyi oldu öğrendiğim:)

Maria Abla güzel ama adım serap:p Çok memnun oldum:p

Mesut la çok iyi bir tanısikligimiz yok.
Ama düşman da degilim:)
Gecen baba yazdiginda taniyamamistim merak ediyordum iyi oldu öğrendiğim:)

Maria Abla güzel ama adım serap:p Çok memnun oldum:p

Bende memnun oldum Marya :D

Bu arada Abla burada fırtınalar koptu geberirsem Hakkını helal et bak harbi bir şekilde söylüyorum :p

2 Dakika sonra;

Zaten ısınamadım şu çocuğa Hakkı rahmetine kavuştu :p

Ayağına giymiş resmim bu dedi ama bilmiyorum :D

Benim bu ayağa puanım: 6/10 - Dahada şekilli bir ayak olursa mesela dövme yaptırt 10 belki alır :D :D

Maria puder

Geri