Bi bakar misiniz?

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Oncelikle ağır işsiz misin derseniz baştan cevap veriyorum: bu aralar öyleyim zaten beni bu güzel havalar mahvetti:p
Benim derdim su:
ben bi ayakkabı yi istiyorum ama o ayakkabıyı hiç bi yerde bulamıyorum. : (
Tek derdin bu olsun dediğinizi duyar gibiyim. Tek derdim bu zaten bu aralar:p

Nike air max ama kodunu bilmiyorum Nike in sitesinden de baktım hiç bir şey bulamadim:/

Allah aşkına konuyu bilenlerin el atmasını rica edecegim çok pis inat ettim bu h.sonuna kadar bulalım bana şunları o renk olmalı ama:D

Bknz bu :

rLNVZM.jpg

37 numara olacak çok zorlarsak 37,5 ta olabilir tüm imkanları mi seferber ediyorum:(

İkinokta.. ya inat bulucaaamm.

Simdiden sag olun:p

Hahaha vala açmış ya.. :D Ama yanlış konuya açmışsın derdim var'a açıcaktın bu hafta elinde diyorum neden dinlemiyorsun hem kod olmadan kimse bulamaz.. :p

Sadece yarım dakikalık bir arama ile sonuç :p

cAeJORb.png

Ve ilgili link :p

http://www.nilerturk.net/color-block-sunday/

O mağazada yok ben aradım orayı.. Koray sporda var ondada 36 numara kalmış..

HeavenLy zaten ben de ondan görmüştüm ve gördüğümde beri arıyorum ama yok bulamıyorum ayrıca o yorumunu ben de görüp bakmıştım yine bulamadim:(

Hahaha vala açmış ya.. :D Ama yanlış konuya açmışsın derdim var'a açıcaktın bu hafta elinde diyorum neden dinlemiyorsun hem kod olmadan kimse bulamaz.. :p

Herhalde ne sandin:D
Sus seni doverim zaten bana buldugun yeri soylemiyorsun ayrı bi gicigim oradan sana kanka:p

kız bu kötü ya rengi solmuş gibi.:T: (ayakkabıdan soğutmaya geldim lslasl :D )

Kod veriyorum ; 631762-003
Black/Sea Spray-Dark Mica Green-Bright Magenta

Linkleri de çaktım.
Yönetici olmak bunu gerektirir,her derdi çözeceksin arkadaş.

Hahaha saol yönetici kardeş yönetici olmak bunu gerektirir işte devam..

Çok çok çok şaşırdım ki:)))
Teşekkür ederim Odun'm :*

Ve an itibari ilee: )))))

Ayakabilari sevgili Odun'm bulmuş ve is yerime yollamis çok mutlu oldum ki#emreserabasuprizyaparsa ♡
Teşekkürler İkinokta..

Çok güzelmiş, bayıldım ayakkabılara.:) Güle güle eskit Maria'm..

Bize hayırlı olsun demek düşer, ayakkabı için ne diyorlardı lan.. Güzel yollarda giy...

Çok güzelmiş, bayıldım ayakkabılara.:) Güle güle eskit Maria'm..

Teşekkür ederim canım benim çok sağol. Beni en çok şaşırtan şeyler jelibon ve notlar oldu şu an o kadar mutlu oldum ki. Özellikle notları okuyunca. Hala yüzüm kipkirmizi:kiki:

Geri