Beyin yakan boşanma planı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Benden soğuyacağını biliyorum ama bu şakayı yapmadan duramadım :(

" Gölgelerin gücü "

Screenshot_2.jpg

Bunu yazan kişi erkek, o bariz de sanırım @No Pasaran karısından boşanmayı düşünüyor, nasıl nafaka alırımın yöntemlerini arıyor.
Bu yazıyı forumda biri yazmış olsaydı kim olurdu diye sorulsaydı huri derdim. Nedense sizde o havayı görüyorum. Eğer yazıyı yazan sizseniz İnşallah zırnık alamazsınız. Amin.

Size henuz cok yeni olan bir olayi anlatmak istiyorum bizim mahallede bir evli cift var kadin esini aldatmis esi yakalamis, kadin esine ev aldirdi ve evini kendi ustune yaptirdiktan sonra bosandilar, suan adam nafaka oduyor kendi aldigi eve gidemiyor iki iste calisiyor ev kredisini ve nafakayi odemek icin gece gunduz calisiyor.

Allah esinde hayirlisini versin

Ablaya bide kazık lazımmm onu soksun anca rahatlar tövbe est.
Efendi uslu boşan işte anlaşamıyosan paragöz

Ya en aci olay eski kocanin verdigi nafaka ile yeni "kocayi" eglendirmek.

Sonra mumum kumbara diye pankart acarlar.

Ahlakla yada paragozlükle ne alakası var. Kadına pozitif ayrıcalık tanıyan hukuk sorunu var. Kadıköyde bir diş hekiminin burnunu kırdılar, linç ettiler sokakta. Niye kevaşenin biri "doktor bana tecavüz etmeye çalıştı" dedi diye. Ne demek lan kadının beyanı esastır? Sonra ne oldu kadın iftiracı çıktı. Şimdi kim verecek bu adama itibarını geri?

Ahlakla yada paragozlükle ne alakası var. Kadına pozitif ayrıcalık tanıyan hukuk sorunu var. Kadıköyde bir diş hekiminin burnunu kırdılar, linç ettiler sokakta. Niye kevaşenin biri "doktor bana tecavüz etmeye çalıştı" dedi diye. Ne demek lan kadının beyanı esastır? Sonra ne oldu kadın iftiracı çıktı. Şimdi kim verecek bu adama itibarını geri?
Buna benzer bir ornek daha okumustum. Kadin yabanci bir adamla yurt disina cikmak icin sevgili oluyor. Yurt disina ciktiklarinda bir gun bu adam beni taciz etti diyor.
Adamin birisi de gecen sokakta bir kadini kovaliyor kovalarkende aglayarak bagiriyor "ulan hic soruyorlarmi bu adam nie delirdi bu kadini kovalioooo laaaaaaan he"

Bu yazıyı forumda biri yazmış olsaydı kim olurdu diye sorulsaydı huri derdim. Nedense sizde o havayı görüyorum. Eğer yazıyı yazan sizseniz İnşallah zırnık alamazsınız. Amin.
Az çık hava al, sağlıklı düşünemiyorsun.

Yakın zamanlarda çıkan bir haber doktor;

Gaziantep'te öz yeğenine tecavüz ettiği iddiasıyla linç edilen amcanın, yapılan soruşturma sonucunda savcılık tarafından serbest bırakıldığı ve yeğeninin annesi tarafından iftiraya uğradığı iddia edildi. Söz konusu olayın ardından 'Kadının beyanı esastır' ilkesi bir kez daha tartışmaya açıldı.

kaynak : 'Kadının beyanı esastır' faciası mı? Şoke eden iddialar...

Altından mıydı ablacım diye sorasım geldi ?

Kadinin derdi bosanmak degil adamin ocagina incir agaci dikmek

Bu nasil bir relazet. Bana gore cocugu yok o yuzden nafaka istemeside sacma.
Ciddi anlamda rahatsizlik hisettim her sorusunda.

Kadın yasal çerçevede haklarını almak istiyor, ben garip bir şey göremedim.

Geri