Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu yazıyı forumda biri yazmış olsaydı kim olurdu diye sorulsaydı huri derdim. Nedense sizde o havayı görüyorum. Eğer yazıyı yazan sizseniz İnşallah zırnık alamazsınız. Amin.Bunu yazan kişi erkek, o bariz de sanırım @No Pasaran karısından boşanmayı düşünüyor, nasıl nafaka alırımın yöntemlerini arıyor.
Buna benzer bir ornek daha okumustum. Kadin yabanci bir adamla yurt disina cikmak icin sevgili oluyor. Yurt disina ciktiklarinda bir gun bu adam beni taciz etti diyor.Ahlakla yada paragozlükle ne alakası var. Kadına pozitif ayrıcalık tanıyan hukuk sorunu var. Kadıköyde bir diş hekiminin burnunu kırdılar, linç ettiler sokakta. Niye kevaşenin biri "doktor bana tecavüz etmeye çalıştı" dedi diye. Ne demek lan kadının beyanı esastır? Sonra ne oldu kadın iftiracı çıktı. Şimdi kim verecek bu adama itibarını geri?
Az çık hava al, sağlıklı düşünemiyorsun.Bu yazıyı forumda biri yazmış olsaydı kim olurdu diye sorulsaydı huri derdim. Nedense sizde o havayı görüyorum. Eğer yazıyı yazan sizseniz İnşallah zırnık alamazsınız. Amin.
Zımpara kağıdı ile dene.Ben başlığı ilkinde "beyin yakan boşalma planı" diye okumuştum.![]()
Yakın zamanlarda çıkan bir haber doktor;Ahlakla yada paragozlükle ne alakası var. Kadına pozitif ayrıcalık tanıyan hukuk sorunu var. Kadıköyde bir diş hekiminin burnunu kırdılar, linç ettiler sokakta. Niye kevaşenin biri "doktor bana tecavüz etmeye çalıştı" dedi diye. Ne demek lan kadının beyanı esastır? Sonra ne oldu kadın iftiracı çıktı. Şimdi kim verecek bu adama itibarını geri?
Kadınlardan uzak durun