- Web sitesi
- www.instagram.com
Evet evet yapayYapay zeka değil mi bu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet evet yapayYapay zeka değil mi bu?
Takılıyoruz sana yozgatlı umarım bu sene başarılı olurlar başka ne diyeyim..Evet evet yapay![]()
Neden koskoca Beşiktaş önceden bilmiyor muydu ki öğrenmiş olduSize gelinceeee bu işler farkli yürüyor ....Bize gelince neden yürümesin ögrendik bu isleri.
Hahaha aleni yapan rakiplerimiz olunca;DNeden koskoca Beşiktaş önceden bilmiyor muydu ki öğrenmiş oldu![]()
Size gelinceeee bu işler farkli yürüyor ....Bize gelince neden yürümesin ögrendik bu isleri.
Bu sezonluk dusunme gecmis sezonlarda ne yaptiginizi biliyoruz jxjxjd kagitta baska , anlasilan baska yemiyoruz artikfinansal fair play'e takılmadan şuan galatasarayın transferde kullanabileceği 6 milyar tl parası bulunuyor
bu da ortalama 150 milyon dolares yapar :d
Yani diyorsun ki biz şu an aleni yapmıyoruz ama gizli kapaklı kâğıtta başka anlaşılan başka yapıyoruz.Hahaha aleni yapan rakiplerimiz olunca;D
Öyle bir şey demedim siz ima ettiniz bende her klup bunu yapıyor dedimYani diyorsun ki biz şu an aleni yapmıyoruz ama gizli kapaklı kâğıtta başka anlaşılan başka yapıyoruz.![]()
tartışmazsanız sezon sonu parasını verip yollarsınız
arada bir tartışmak gerek
kfldkfkd evet evet
ne eveti aslıkfldkfkd evet evet![]()
hiç sevmiyordunuz ciroyu sezon başından beri dmfçldfşldeşfl tutmazsa yollarız yine yorma kafanızaten tartılmayacak kadar kötü bir golcü immobile için de neler diyorlardı fos çıkan cigara gibi oldu sonu :d
hiç sevmiyordunuz ciroyu sezon başından beri dmfçldfşldeşfl tutmazsa yollarız yine yorma kafanı![]()
sizde ki ego maalesef çok yüksek2 gol atmışsın 3 gol atmışsın no problem ben sezon sonu şampiyondan sonra hangi takımın adı yazılır ona bakıyorum :d
2 sezondur +30puan fark attığımız takımsınız yerinizi yurdunuzu unutmayın![]()