Beşiktaş'ta tartışılmayacak golcü Tammy Abraham

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Size gelinceeee bu işler farkli yürüyor ....Bize gelince neden yürümesin ögrendik bu isleri.

finansal fair play'e takılmadan şuan galatasarayın transferde kullanabileceği 6 milyar tl parası bulunuyor
bu da ortalama 150 milyon dolares yapar :d

finansal fair play'e takılmadan şuan galatasarayın transferde kullanabileceği 6 milyar tl parası bulunuyor
bu da ortalama 150 milyon dolares yapar :d
Bu sezonluk dusunme gecmis sezonlarda ne yaptiginizi biliyoruz jxjxjd kagitta baska , anlasilan baska yemiyoruz artik:D

Yani diyorsun ki biz şu an aleni yapmıyoruz ama gizli kapaklı kâğıtta başka anlaşılan başka yapıyoruz. :)
Öyle bir şey demedim siz ima ettiniz bende her klup bunu yapıyor dedim :D
Av. Bak ben Bjk baskani degilim bana itiraf ettirmeye calisma:D
Git dursun, ali ,serdal'a jxjxndjd

tartışmazsanız sezon sonu parasını verip yollarsınız
arada bir tartışmak gerek

tartışmazsanız sezon sonu parasını verip yollarsınız
arada bir tartışmak gerek

images

zaten tartılmayacak kadar kötü bir golcü immobile için de neler diyorlardı fos çıkan cigara gibi oldu sonu :d

zaten tartılmayacak kadar kötü bir golcü immobile için de neler diyorlardı fos çıkan cigara gibi oldu sonu :d
hiç sevmiyordunuz ciroyu sezon başından beri dmfçldfşldeşfl tutmazsa yollarız yine yorma kafanı:D

hiç sevmiyordunuz ciroyu sezon başından beri dmfçldfşldeşfl tutmazsa yollarız yine yorma kafanı:D

2 gol atmışsın 3 gol atmışsın no problem ben sezon sonu şampiyondan sonra hangi takımın adı yazılır ona bakıyorum :d
2 sezondur +30puan fark attığımız takımsınız yerinizi yurdunuzu unutmayın :D

2 gol atmışsın 3 gol atmışsın no problem ben sezon sonu şampiyondan sonra hangi takımın adı yazılır ona bakıyorum :d
2 sezondur +30puan fark attığımız takımsınız yerinizi yurdunuzu unutmayın :D
sizde ki ego maalesef çok yüksek :D

Geri