Beşiktaş'ta tartışılmayacak golcü Tammy Abraham

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
fenerli kamkim bunu ilerde konuşuruz.

her sene bi gazla başlıyorsunuz o sene bu sene diyorsunuz sonra 25+ fark yiyorsunuz bu sene de farklı bir durum beklemiyorum ben açıkcası
belki oda bi ihtimal puan farkı bu kadar fazla olmaz :d

her sene bi gazla başlıyorsunuz o sene bu sene diyorsunuz sonra 25+ fark yiyorsunuz bu sene de farklı bir durum beklemiyorum ben açıkcası
belki oda bi ihtimal puan farkı bu kadar fazla olmaz :d
Bu bizi bağlar ibrahim bizim sorunumuz ama şuan aldığımız topçu iyi topçu kabul edin:D

Bu bizi bağlar ibrahim bizim sorunumuz ama şuan aldığımız topçu iyi topçu kabul edin:D

ben kötü demedim ya izleyip görelim immobile içinde çok umut vardı ben de hatta çok güzel transfer demiştim ama uyum sağlayamadı vs beklenenin altında kaldı

Kardeşim bizim ölü dediğimiz adam ligde 34 maçta 20 gol attı

kanka atsın ama bi zahmet yani dünyanın parası verildi arkasında oynayan adamlar belli onu da atamasaydı zaten direkt futbolu bırakıp top toplayıcı olarak kariyerine devam etseydi

Konu Beşiktaş’ın transferi olunca herkes muhasebeci/mali müşavir olmuş, vay arkadaş : ddd

hocam siz de mi beşiktaşlısınız :)

ben ciddi ciddi beşiktaşlı vibe'ı aldım pasarandan :d
tribün lideri olarak takribi ne zaman izleriz hocam bi fikriniz var mı :)) @No Pasaran
Eskiden çok aktiftim ama çoğunlukla deplasman tribünlerinde… Çarşı Antep, çarşı Adana, ünibjk gibi oluşumlarda aktif yer aldım. Şimdi imkanlar nedeniyle o kadar olmasa desteğimiz, taraftarlığımız devam ediyor : dd

Eskiden çok aktiftim ama çoğunlukla deplasman tribünlerinde… Çarşı Antep, çarşı Adana, ünibjk gibi oluşumlarda aktif yer aldım. Şimdi imkanlar nedeniyle o kadar olmasa desteğimiz, taraftarlığımız devam ediyor : dd

abi benim kafam karıştı ya fenerli misin beşiktaşlı mısın burada bir oyun dönüyor işteyim odaklanamadım birşeyler kaçırdım ama hala farkında değilim :d
beşiktaş tribünden çok arkadaşım var benimde

abi benim kafam karıştı ya fenerli misin beşiktaşlı mısın burada bir oyun dönüyor işteyim odaklanamadım birşeyler kaçırdım ama hala farkında değilim :d
Hahaha Beşiktaş taraftarıyım : dd

Olm adam fenerli neyi anlamadın gözünü seveyim ya

Batshuayi’ye benziyor yüzü

Geri