Raskolnikov
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mantıklı bir gerekçe beğendim D::::Kısmet
Bu hafta takımda ruh yoktu olabilir:/
Şimdi mi küçük takım oldu, senin yüzün gülecekse 10 yıl Beşiktaş aralıksız şampiyon olabilir mesajlarini çok çabuk unutmuşsun raskocum
Uzaylılar olmasın?Hüseyin Yücel : Bilmediğimiz bir yapı ile karşı karşıyayız. Araştırıyoruz. ;d
Deja vu oldun mu kanka, geçen sene de aynı haftada aynı puandaydınız xd kabuslar başladı mı .(Lig uzun gençler, sakin olun, böyle şeyler olağan, plana sadık kalın![]()
Geçen sene kafam daha rahattı. O zaman hiç umudum yoktu. Şimdi arada iyi de oynuyoruz, insanın duygularıyla oynuyorlar : dddDeja vu oldun mu kanka, geçen sene de aynı haftada aynı puandaydınız xd kabuslar başladı mı .(
Ligde gsyi yenemeyip, arkasında tozunu yuttugumuzda bizim girdiğimiz şekiller xdGs de Avrupada yenilsin. Ödeşelim…
Böyle daha kötü be hahahaGeçen sene kafam daha rahattı. O zaman hiç umudum yoktu. Şimdi arada iyi de oynuyoruz, insanın duygularıyla oynuyorlar : ddd
Takımımızda reyon sorumlusu yok. Ondan belki de…Ligde gsyi yenemeyip, arkasında tozunu yuttugumuzda bizim girdiğimiz şekiller xd
Böyle daha kötü be hahaha
Sanırım laf sokulmuş ama çoook dolaylı oldugu için anlamadım xd xdTakımımızda reyon sorumlusu yok. Ondan belki de…
İnş bulacaklar. Zorbay küçüktü ;dUzaylılar olmasın?
Hakemin yaşını bilen var mı? Gene yaşlı hakem mi verdiler diye merak ettim de.
7 değil 11 ;dSanırım laf sokulmuş ama çoook dolaylı oldugu için anlamadım xd xd
7. seneye hazır ol sen, boşver reyonları xd