Beşiktaş - Kasımpaşa ( 1 - 3 )

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Kasımpaşa geçen sezonki kadar iyi değil ancak büyük takımlarla maç yaparken çok özenli oynuyorlar ve beraberlik ile sonuçlanma ihtimali oldukça yüksek bir maç olacaktır.

Giovanni van Bronckhorst'tan Kasımpaşa maçı için Muçi kararı

Galatasaray derbisinde sonradan oyuna girerek gol atan Ernest Muçi'nin, Beşiktaş'ın cumartesi günü Kasımpaşa'yı konuk edeceği Süper Lig maçında ilk 11'de forma giyebileceği ileri sürüldü.

Galatasaray maçında formayı Semih Kılıçsoy'a kaptıran ancak sonradan oyuna girip Beşiktaş'ın tek golünü atan Ernest Muçi'ye yeniden 11'e dönme ihtimali belirdi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Rafa Silva'yı kanattan kurtarmak isteyen teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un Milot Rashica'ya da bağlı olarak Muçi'ye Kasımpaşa karşılaşmasının başlangıç kadrosunda yer verebileceği belirtildi.

Ancak denklemi belirleyecek ismin, tedavisi büyük ölçüde tamamlanan Rashica olduğu belirtildi.

Muçi'nin 11'de sahaya çıkması halinde Semih'e yeniden kulübe yolu gözükecek.

Kaynak

Muhtemel 11'ler:
BEŞİKTAŞ: Ersin, Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Ndour, Gedson, Rafa Silva, Muçi, Semih, Immobile.
KASIMPAŞA: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin, Ben Ouanes, Gökhan, Fall, Hajradinovic, Aytaç, Brekalo, Da Costa.

Giovanni van Bronckhorst: Derbiyi unutup, önünüze bakın!

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Kasımpaşa maçı öncesi oyuncularına son uyarılarını yaparken, “Derbiyi unutun ve önünüze bakın. Milli araya kadar puan kaybı yaşamamalıyız. Bu hafta kazanarak tekrar çıkışa geçmeliyiz” dediği öğrenildi.

Kaynak

winck golü attıktan sonra Icardi sevinci yaptı......
işte bunlar hep yapı..........

IMG_2863.jpeg

yazmiyim dedim ama dayanamadım.........
eski Galatasaraylı Aytaç bjkye gol attı.......
bak.......
hep yapı.......

kasımpaşa aslında fenerin arka bahçesiydi....
böyle olmaması lazımdı....
yapı hedefini şaşırdı.......

1-3 oldu, gene malum yapı iş başında.

yarın trabzon galip gelirse lig şimdiden biter. çok kolaydı, ter antrenmanı yaptık resmen bu sezon.

Hani arda kardeşler yüzünden maçı kaybetmişlerdi ?bunu nasıl izah edeceğiz @yoSun

Geri