Maç Sonucu Beşiktaş - Galatasaray ( 0 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Gs’ nin hafta içinde Beşiktaş Rize maçındaki Taylan ve Halil Dervişoğlu planı tutmadı. Son çırpınışlarından biriydi bu. Şimdi maç içinde Torerira’ ın sert müdehalelerinde cezasız kalma sigortasına güveniyorlar.
bakalım neler yaşanacak.
bu arada bu yazdıklarım Beşiktaş’ ın kazanacağını düşündüğüm anlamına gelmiyor. Sadece klasik olan Gs’ nin saha dışındaki oyunlarla kazanmaya çalışacakları anlamına geliyor

Gs’ nin hafta içinde Beşiktaş Rize maçındaki Taylan ve Halil Dervişoğlu planı tutmadı. Son çırpınışlarından biriydi bu. Şimdi maç içinde Torerira’ ın sert müdehalelerinde cezasız kalma sigortasına güveniyorlar.
bakalım neler yaşanacak.
bu arada bu yazdıklarım Beşiktaş’ ın kazanacağını düşündüğüm anlamına gelmiyor. Sadece klasik olan Gs’ nin saha dışındaki oyunlarla kazanmaya çalışacakları anlamına geliyor
Şunu Fenerlilerden iyi öğreniyorsunuz şu algı olayını. Şimdi araştırmaya kalksam ne "evlat içerdeler" çıkar. Bence zorlamayın. İlk yarı oynanan maçta en önemli futbolcularımızın çoğu yokken ve 10 kişiyle vermedik maçı. Çok fazla havaya girdiniz biraz sakin olun.(: Beşiktaş'ın haksız yere yenilen buz gibi penaltılarını objektif bir şekilde @yoSun bilir en baş ben konuşuyorum. Son yıllarda Türkiye'nin en başarılı kulübü olduğu için herkes karşısında Galatasaray'ın. Toreira konusuna gelirsek boyu ve hızından dolayı faul yapılmaya müsait bir futbolcu bu adam da bunu iyi kullanıyor. Tello vardı sizde o da öyleydi. O zaman kimsenin sesi çıkmıyordu.

Demem o ki top yekün saldırmayı bırakın artık. Derbi günü her şey belli olacak. Ha ayrıca Agbadou ve Osimhen eşleşmesi beni aşırı heyecanlandırıyor. Hafife almıyorum, taş gibi stoper ama bizim Apo gibi ağır kalıyor. Güzel ve tansiyonu yüksek bir maç olacak. Derbi havası her zaman farklıdır her an ibre diğer takıma dönebilir. Daha iyi olan kazansın diyelim.

Bjk’nin koreli topçusu ilk geldiğinde geseliler çöp yazarken içinden demiştim iyi çıkacak diye. 6. His diyince de ben ya. Hissettiğim şeylerin yanılma ihtimali yok ya.

Bjk’nin koreli topçusu ilk geldiğinde geseliler çöp yazarken içinden demiştim iyi çıkacak diye. 6. His diyince de ben ya. Hissettiğim şeylerin yanılma ihtimali yok ya.
Yorumlar hep Gs'li Fb'li kaynamış..
Umarım hepsine çakar(golü) yeni aşkımız Hyeon-gyu Oh. İsmini yazamadım ama eminim yapacak!
Bizim ileri görüşlülük şaka mı...

demiyim demiyim diyom ama bu kadar da olmaz
Osimhen'e oyunun başında sarı kart verip oyundan düşürebileceğinizi mi sanıyosunuz
yazık
gerçekten çok yazık

orkun aşırı itiraz ediyor, ne zaman sarı kart yiyecek bakalım.

orkuna kart göstermemek için elinden geleni yapıyo aferin

Barış'a ikisi birden daldı resmen bdkxnxhxjxnxm

Geri