Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beşiktaş'ın son dönem hiçbir maçını izlemediğim için ne durumda olduklarını bilmiyorum ancak iki takım da hırslı çıkacağı için her türlü sonuç çıkabilir. Gönül ister ki Beşiktaş kazansın.@Lefty ne diyorsun gelir mi puan kaybı
Senin bazı tahminlerin tutuyor, bakalım bu da tutacak mı?3-1 alırız
Sanırım izlerim ancak işim çıkarsa sonradan özetlerine bakarım.@Lefty izlicen mi
Bizimde birkaç pozisyonumuzu es geçmişti. Yav hiçbiri adil değil bak sevmesem bile diyip öyle yazdım isimleri. Genelde derbi tecrübesi olan birini verirler biliyorsun.Kayserispor maçında penaltımızı vermedi mesela net
sizde de vermedikleri var mı bilmiyorum hahahaha sanki tecrübeliler adil yönetiyor Baho'ya bak mdmnfkjdkfj;![]()
tecrübelilerin hepsi bize düşmanBizimde birkaç pozisyonumuzu es geçmişti. Yav hiçbiri adil değil bak sevmesem bile diyip öyle yazdım isimleri. Genelde derbi tecrübesi olan birini verirler biliyorsun.
Aşırı tansiyon yükselecek ve hakem yönetemeyecek olayları, kartlar havada uçuşur abi.tecrübelilerin hepsi bize düşmanönlem almış mhk diyelim ödkfjkldklfkd en hafifini seçmiş iki tarafı da doğrayabilecek olsun demişler galiba
![]()
HAHAHA sahaya atlarız kankaAşırı tansiyon yükselecek ve hakem yönetemeyecek olayları, kartlar havada uçuşur abi.![]()
Aklıma Felipe Melo geldi. Ne indirmişti tribünü ahahaha.HAHAHA sahaya atlarız kanka![]()
tam ben oradaydım tükürmüştüm ne günlerdi beAklıma Felipe Melo geldi. Ne indirmişti tribünü ahahaha.![]()
İnmeye hazır olun kanka Noa Lang meyilli öyle şeylere.tam ben oradaydım tükürmüştüm ne günlerdi be![]()