Maç Sonucu Beşiktaş - Galatasaray ( 0 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
@Lefty ne diyorsun gelir mi puan kaybı
Beşiktaş'ın son dönem hiçbir maçını izlemediğim için ne durumda olduklarını bilmiyorum ancak iki takım da hırslı çıkacağı için her türlü sonuç çıkabilir. Gönül ister ki Beşiktaş kazansın.:)

@Bahtiyar farklı isim açıklanmış.

Şaşırdım böyle derbi tecrübesi olmayan birine neden derbi verilir? Hangi tarafa bilmiyorum ama yine kötü niyetli MHK iş başında.

Her ne kadar sevmesem bile Ali Şansalan, Atilla Karaoğlan, Halil Umut Meler, Cihan Aydın, Oğuzhan Çakır, Yasin Kol gibi isimler varken böyle tecrübesiz birine verdiklerine göre..:)

Kayserispor maçında penaltımızı vermedi mesela net :D
sizde de vermedikleri var mı bilmiyorum hahahaha sanki tecrübeliler adil yönetiyor Baho'ya bak mdmnfkjdkfj;:D
Bizimde birkaç pozisyonumuzu es geçmişti. Yav hiçbiri adil değil bak sevmesem bile diyip öyle yazdım isimleri. Genelde derbi tecrübesi olan birini verirler biliyorsun.

Bizimde birkaç pozisyonumuzu es geçmişti. Yav hiçbiri adil değil bak sevmesem bile diyip öyle yazdım isimleri. Genelde derbi tecrübesi olan birini verirler biliyorsun.
tecrübelilerin hepsi bize düşman:D önlem almış mhk diyelim ödkfjkldklfkd en hafifini seçmiş iki tarafı da doğrayabilecek olsun demişler galiba:D

tecrübelilerin hepsi bize düşman:D önlem almış mhk diyelim ödkfjkldklfkd en hafifini seçmiş iki tarafı da doğrayabilecek olsun demişler galiba:D
Aşırı tansiyon yükselecek ve hakem yönetemeyecek olayları, kartlar havada uçuşur abi.:D

Geri