- Web sitesi
- www.instagram.com
Mtv bak sen mtv nxndndndAbovvvv kuru kuru geçiriyorlar xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mtv bak sen mtv nxndndndAbovvvv kuru kuru geçiriyorlar xd
Muhalefetten gelen en “ciddi” tepki;
bi aksilik olmazsa satiyomaraba fazla luks oldu artik satma zamani
Bekle otv zammi gelsin biraz daha yuksege satarsinbi aksilik olmazsa satiyom
cok hizli oldu ben de sasirdim :dd fak';dahfk'dhfk
Hahaha neymiş neymiş para mı dağıtılmış arkadaş Şansa bak ya. Kötü giden ekonomiye her bayramda bir maaş emekli ikramiyesi verilecek diye umut ederken gelinen pozisyona bak. Aynı İstanbul'a benzedi bu iş, öğrencilere bedava ulaşım verilen vaat şimdi bindiriş hahahaBenzinliklerde oluşan kuyrukları engellemek için Rte reisin aldığı önlem.
Vatanımızı böldüremeyecekleer
Seçimden önce oy için dağıttıkları parayı misliyle toplama operasyonu başladı.
Sen gerçek misin abi ? Çok samimi soruyorum bak .Bir yandan seviniyorum, Yahu ülkemde Petrol kaliteli petrol bulundu. Artık biz de Petrol satan bir ülke olacağız satan olmasa bile artık daha az yakıt alacağız yani para cebimizde kalacak diyorum, ama bir bakıyorum benzin fiyatları almış başını gidiyor. Tamam bunca yıldır yaklaşık 5-6 yıldır devletin sübvansiyon mekanizması sayesinde bu kadar artış yaşanmadı, birden olması Elbette ki herkesi şaşırttı. Yine Ben iyi niyetimle şöyle düşüneyim petrol fiyatları o kadar yükselecek ki bizim bulduğumuz petrolü doğalgazı satarken de alacağımız pay o kadar yüksek olacak. Çok üzülmeye gerek yok bakın Sonuçta Avrupalı oluyoruz. Avrupa'da da petrol fiyatları bu kadar yüksek ya, hani bize göre hesaplıyorsunuz ama hani Bilmem en azından fiyat olarak eşitlenmek üzereyiz hahaha. Bana sorarsanız da ne kadar pahalanırsa pahalansın ben 100 liralık alıyorum Sonuçta motorum var ;)
Ne alıyorsun kurban? Kesinlikle içki olamaz.Bir yandan seviniyorum, Yahu ülkemde Petrol kaliteli petrol bulundu. Artık biz de Petrol satan bir ülke olacağız satan olmasa bile artık daha az yakıt alacağız yani para cebimizde kalacak diyorum, ama bir bakıyorum benzin fiyatları almış başını gidiyor. Tamam bunca yıldır yaklaşık 5-6 yıldır devletin sübvansiyon mekanizması sayesinde bu kadar artış yaşanmadı, birden olması Elbette ki herkesi şaşırttı. Yine Ben iyi niyetimle şöyle düşüneyim petrol fiyatları o kadar yükselecek ki bizim bulduğumuz petrolü doğalgazı satarken de alacağımız pay o kadar yüksek olacak. Çok üzülmeye gerek yok bakın Sonuçta Avrupalı oluyoruz. Avrupa'da da petrol fiyatları bu kadar yüksek ya, hani bize göre hesaplıyorsunuz ama hani Bilmem en azından fiyat olarak eşitlenmek üzereyiz hahaha. Bana sorarsanız da ne kadar pahalanırsa pahalansın ben 100 liralık alıyorum Sonuçta motorum var ;)
Bizde bulunan Petrol, Kuzey Almanya'da çıkan Petrol ile eşit miktardaysa, dışa satmaya yetmez, ama çıkaran kuruluş o petrolü iç piyasaya ithal edilen ile aynı fiyata sürer ve bundan deli gibi kazanır.Bir yandan seviniyorum, Yahu ülkemde Petrol kaliteli petrol bulundu. Artık biz de Petrol satan bir ülke olacağız satan olmasa bile artık daha az yakıt alacağız yani para cebimizde kalacak diyorum, ama bir bakıyorum benzin fiyatları almış başını gidiyor. Tamam bunca yıldır yaklaşık 5-6 yıldır devletin sübvansiyon mekanizması sayesinde bu kadar artış yaşanmadı, birden olması Elbette ki herkesi şaşırttı. Yine Ben iyi niyetimle şöyle düşüneyim petrol fiyatları o kadar yükselecek ki bizim bulduğumuz petrolü doğalgazı satarken de alacağımız pay o kadar yüksek olacak. Çok üzülmeye gerek yok bakın Sonuçta Avrupalı oluyoruz. Avrupa'da da petrol fiyatları bu kadar yüksek ya, hani bize göre hesaplıyorsunuz ama hani Bilmem en azından fiyat olarak eşitlenmek üzereyiz hahaha. Bana sorarsanız da ne kadar pahalanırsa pahalansın ben 100 liralık alıyorum Sonuçta motorum var ;)
Yahu arkadaş bedava yapsın demiyoruz En azından dışarı para vermiyoruz anlatabildim mi? Devletin yaptığı süspansiyonlar sağlık sisteminde insanlarımıza sağladığı imkanlar olanaklar sosyal yardımlar bedava mı yapılıyor Ya da ben mi yanlış biliyorum....Bizde bulunan Petrol, Kuzey Almanya'da çıkan Petrol ile eşit miktardaysa, dışa satmaya yetmez, ama çıkaran kuruluş o petrolü iç piyasaya ithal edilen ile aynı fiyata sürer ve bundan deli gibi kazanır.
Sübvansiyonlar düzeltme yapayım da makara yapmayınYahu arkadaş bedava yapsın demiyoruz En azından dışarı para vermiyoruz anlatabildim mi? Devletin yaptığı süspansiyonlar sağlık sisteminde insanlarımıza sağladığı imkanlar olanaklar sosyal yardımlar bedava mı yapılıyor Ya da ben mi yanlış biliyorum....
Mesajına bakıyorum bakıyorum neresinde sübliminal gönderme var hala çözemedim...Ne alıyorsun kurban? Kesinlikle içki olamaz.
Hahaha orijinal TrollSen gerçek misin abi ? Çok samimi soruyorum bak .
Dümdüz söylüyorsun da ama tespitlerin enteresan geldi sadeceHahaha orijinal TrollMaalesef benim versiyonlarında damara Göre Şerbet Hoşa gidecek sohbet olmuyor dümdüz söyleyince pek sevilmem ama olay bu şekilde. Yıllar tanıyan tanır saygılar...