Benzin ve motorine zam

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Vallahi daha dün mazot aldım litresine 1,64€, yani ortalama 49 TL verdim. Akaryat Türkiye'de Avrupanın en ucuzu kimse kem küm etmesin biraza da bizi düşünün. Biz sizi çok kıskanıyoruz.

Bir yandan seviniyorum, Yahu ülkemde Petrol kaliteli petrol bulundu. Artık biz de Petrol satan bir ülke olacağız satan olmasa bile artık daha az yakıt alacağız yani para cebimizde kalacak diyorum, ama bir bakıyorum benzin fiyatları almış başını gidiyor. Tamam bunca yıldır yaklaşık 5-6 yıldır devletin sübvansiyon mekanizması sayesinde bu kadar artış yaşanmadı, birden olması Elbette ki herkesi şaşırttı. Yine Ben iyi niyetimle şöyle düşüneyim petrol fiyatları o kadar yükselecek ki bizim bulduğumuz petrolü doğalgazı satarken de alacağımız pay o kadar yüksek olacak. Çok üzülmeye gerek yok bakın Sonuçta Avrupalı oluyoruz. Avrupa'da da petrol fiyatları bu kadar yüksek ya, hani bize göre hesaplıyorsunuz ama hani Bilmem en azından fiyat olarak eşitlenmek üzereyiz hahaha. Bana sorarsanız da ne kadar pahalanırsa pahalansın ben 100 liralık alıyorum Sonuçta motorum var ;)

Benzinliklerde oluşan kuyrukları engellemek için Rte reisin aldığı önlem.

Vatanımızı böldüremeyecekleer

Seçimden önce oy için dağıttıkları parayı misliyle toplama operasyonu başladı.
Hahaha neymiş neymiş para mı dağıtılmış arkadaş Şansa bak ya. Kötü giden ekonomiye her bayramda bir maaş emekli ikramiyesi verilecek diye umut ederken gelinen pozisyona bak. Aynı İstanbul'a benzedi bu iş, öğrencilere bedava ulaşım verilen vaat şimdi bindiriş hahaha

Bir yandan seviniyorum, Yahu ülkemde Petrol kaliteli petrol bulundu. Artık biz de Petrol satan bir ülke olacağız satan olmasa bile artık daha az yakıt alacağız yani para cebimizde kalacak diyorum, ama bir bakıyorum benzin fiyatları almış başını gidiyor. Tamam bunca yıldır yaklaşık 5-6 yıldır devletin sübvansiyon mekanizması sayesinde bu kadar artış yaşanmadı, birden olması Elbette ki herkesi şaşırttı. Yine Ben iyi niyetimle şöyle düşüneyim petrol fiyatları o kadar yükselecek ki bizim bulduğumuz petrolü doğalgazı satarken de alacağımız pay o kadar yüksek olacak. Çok üzülmeye gerek yok bakın Sonuçta Avrupalı oluyoruz. Avrupa'da da petrol fiyatları bu kadar yüksek ya, hani bize göre hesaplıyorsunuz ama hani Bilmem en azından fiyat olarak eşitlenmek üzereyiz hahaha. Bana sorarsanız da ne kadar pahalanırsa pahalansın ben 100 liralık alıyorum Sonuçta motorum var ;)
Sen gerçek misin abi ? Çok samimi soruyorum bak .

Ne alıyorsun kurban? Kesinlikle içki olamaz.

Bizde bulunan Petrol, Kuzey Almanya'da çıkan Petrol ile eşit miktardaysa, dışa satmaya yetmez, ama çıkaran kuruluş o petrolü iç piyasaya ithal edilen ile aynı fiyata sürer ve bundan deli gibi kazanır.

Güncel benzin ve motorin fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası

Benzin fiyatı: 33,97 TL

Motorin fiyatı: 32,31 TL

İstanbul Avrupa Yakası

Benzin fiyatı: 34,01 TL

Motorin fiyatı: 32,36 TL

Ankara

Benzin fiyatı: 34,53 TL

Motorin fiyatı: 32,87 TL

İzmir

Benzin fiyatı: 34,54 TL

Motorin fiyatı: 32,98 TL

Kaynak

Bizde bulunan Petrol, Kuzey Almanya'da çıkan Petrol ile eşit miktardaysa, dışa satmaya yetmez, ama çıkaran kuruluş o petrolü iç piyasaya ithal edilen ile aynı fiyata sürer ve bundan deli gibi kazanır.
Yahu arkadaş bedava yapsın demiyoruz En azından dışarı para vermiyoruz anlatabildim mi? Devletin yaptığı süspansiyonlar sağlık sisteminde insanlarımıza sağladığı imkanlar olanaklar sosyal yardımlar bedava mı yapılıyor Ya da ben mi yanlış biliyorum....

Yahu arkadaş bedava yapsın demiyoruz En azından dışarı para vermiyoruz anlatabildim mi? Devletin yaptığı süspansiyonlar sağlık sisteminde insanlarımıza sağladığı imkanlar olanaklar sosyal yardımlar bedava mı yapılıyor Ya da ben mi yanlış biliyorum....
Sübvansiyonlar düzeltme yapayım da makara yapmayın

Alıştık artık dahmiyommmmm isterse 50 olsun inşallah 50 olur djdjf şaka bir yana araba fiyatları düşsün diye zam geldiğini iddia ediyorlar sjdjfgn

Sen gerçek misin abi ? Çok samimi soruyorum bak .
Hahaha orijinal Troll :) Maalesef benim versiyonlarında damara Göre Şerbet Hoşa gidecek sohbet olmuyor dümdüz söyleyince pek sevilmem ama olay bu şekilde. Yıllar tanıyan tanır saygılar...

Geri