benle ilgileninnnnnn

Konu sahibi son olarak 1052 gün önce görüldü

O zaman soyle yapalim, isi gucu birakip markete gidiyorsun hemen bundan aliyosun bi kac paket. salatalikta al 1-2 kilo. gece gunduz bundan ye hunharca :D aklina geldikce ye bogazdan keske :D

gong versiyonunu yesem olur mu :honk:
öle tek yönlü olmaz sonra kan değerlerim bozuluyo .s.s

bise olmaaaz bak bana turp gibiyim :hıı: gongu bilmem ama cikolatalisi da var bi de karamelli :dyg: ama sen yeme onlari :D

alman çikolatası çok güzel zayıflatıyıomuş öle duydum sen şey edersin azıcık bi şey etsen diyorum haniii :dyg:

Gong yemesin, Gong hem yağlı hem tuzlu.. Kilo yapar o, kilo.. Form yesin, Gong pişmanlıktır.. :(

sevgilim olduğunu unutuyordum
bazen

nasil bir sey o merak ettim .)

gong.jpg

Sıkıştırılarak yuvarlak form verilmiş mısır patlağı kendisi.. Böyle yağlı tuzlu falan yedikçe yiyesi geliyor insanın ama tam bir diyet düşmanıdır kendisi.. :benmi: Muhtemelen benzer ürünler vardır bulunduğun ülkede de..

gong.jpg

Sıkıştırılarak yuvarlak form verilmiş mısır patlağı kendisi.. Böyle yağlı tuzlu falan yedikçe yiyesi geliyor insanın ama tam bir diyet düşmanıdır kendisi.. :benmi: Muhtemelen benzer ürünler vardır bulunduğun ülkede de..

ah evet ayni seyden bahsediyormusuz, gercekten oyle diyet yapim darken ucunu kaciriyoruz bunun cikolatalisi ve karamellisi cok harika :u4:

ah evet ayni seyden bahsediyormusuz, gercekten oyle diyet yapim darken ucunu kaciriyoruz bunun cikolatalisi ve karamellisi cok harika :u4:

Çikolatalı McVitie's ve çikolata kaplı Eti Form bisküvi de pek güzel.. :u4: Neyse ki karamelli şeyleri, şerbetli tatlıları sevmiyorum.. Bir de onları sevsem vay halime.. :u4:

biri su keroLayn la ilgilensin lütfen :) Lolipop filan alıp vermek lazım.

images

Oysa zayiflicaktik biz :hıı: :D

Gong yemesin, Gong hem yağlı hem tuzlu.. Kilo yapar o, kilo.. Form yesin, Gong pişmanlıktır.. :(

ama kızlar benle ilgilenin diyorum gongla ilgileniyorsunuz resmennn .s.s
aşk olsun ya benim gibi hassas birini trollemeye utanmıyo musunuz siizzz .s.s :honk:

biri su keroLayn la ilgilensin lütfen :) Lolipop filan alıp vermek lazım.

images

valla yaaaa .s.s
siz halaa bekarmısınız ? :D
bekarız alayına bakarız :honk:

sevgilim olduğunu unutuyordum
bazen

bazenelr çoğalıyo mu peki bazen .s.s

ama kızlar benle ilgilenin diyorum gongla ilgileniyorsunuz resmennn .s.s
aşk olsun ya benim gibi hassas birini trollemeye utanmıyo musunuz siizzz .s.s :honk:

Gong versiyonlarını yesem olur mu vs diyerek sen bizi trolledin sanki.. :bekle İlgimiz çabuk dağılıyor bizim.. Gong demeyecektin.. :sırıt:

Geri