keroLayn
Gümüş Üye
Boy ve kiloyu soyle ben sana yardimci olucam .p o is bende![]()
utanıyorum :agla:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Boy ve kiloyu soyle ben sana yardimci olucam .p o is bende![]()
gong versiyonunu yesem olur mu :honk:
öle tek yönlü olmaz sonra kan değerlerim bozuluyo .s.s
bise olmaaaz bak bana turp gibiyim :hıı: gongu bilmem ama cikolatalisi da var bi de karamelli :dyg: ama sen yeme onlari![]()
alman çikolatası çok güzel zayıflatıyıomuş öle duydum sen şey edersin azıcık bi şey etsen diyorum haniii :dyg:
Almani bilmem ama Aldi'nin findikli cikolatasi olayyyyy bi oturusta 2 tanesini gumletebiliyorum :u1:
keşke bi şettirsen de biz de şettirsek :honk:
Gong yemesin, Gong hem yağlı hem tuzlu.. Kilo yapar o, kilo.. Form yesin, Gong pişmanlıktır..![]()
nasil bir sey o merak ettim .)
![]()
Sıkıştırılarak yuvarlak form verilmiş mısır patlağı kendisi.. Böyle yağlı tuzlu falan yedikçe yiyesi geliyor insanın ama tam bir diyet düşmanıdır kendisi.. :benmi: Muhtemelen benzer ürünler vardır bulunduğun ülkede de..
ah evet ayni seyden bahsediyormusuz, gercekten oyle diyet yapim darken ucunu kaciriyoruz bunun cikolatalisi ve karamellisi cok harika :u4:
Oysa zayiflicaktik biz :hıı:![]()
Gong yemesin, Gong hem yağlı hem tuzlu.. Kilo yapar o, kilo.. Form yesin, Gong pişmanlıktır..![]()
biri su keroLayn la ilgilensin lütfenLolipop filan alıp vermek lazım.
![]()
bekarız alayına bakarız :honk:siz halaa bekarmısınız ?![]()
sevgilim olduğunu unutuyordum
bazen
ama kızlar benle ilgilenin diyorum gongla ilgileniyorsunuz resmennn .s.s
aşk olsun ya benim gibi hassas birini trollemeye utanmıyo musunuz siizzz .s.s :honk: