benle ilgileninnnnnn

Konu sahibi son olarak 1050 gün önce görüldü
hepiniz bi toplanıp benle ilgilenebilir misiniz lütfen sakıncası yoksa zahmet de olmayacaksa tabi isterseniz bi fakiri sevindirmek büyük sevap .s.s
benle ilgileninn nayynnnn ilgisizlikten ölcemmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yakın olsaydık kahvaltiya gelirdim:(
Özledim senle karşılıklı yiyip içip dedikodu yapmayı :(((

kahvaltı yapmıyorum ama spora başladım 2 hafta içinde tüm kıyafetlerimin olması lazım şu an 3-5 bişi giyebiliyorum .s.s her yönden depresyondayım resmen :agla:
neyse spor yapıyorum vücudumdaki bütün kaslarım ağrıyor 2 gündür. ama olsun başkanın mekanda yapacağımız kahvaltının hayaliyle tüm zorluklara göğüs geriyorum :honk:

kahvaltı yapmıyorum ama spora başladım 2 hafta içinde tüm kıyafetlerimin olması lazım şu an 3-5 bişi giyebiliyorum .s.s her yönden depresyondayım resmen :agla:
neyse spor yapıyorum vücudumdaki bütün kaslarım ağrıyor 2 gündür. ama olsun başkanın mekanda yapacağımız kahvaltının hayaliyle tüm zorluklara göğüs geriyorum :honk:

Nasılsa buraya geldiğinde yapcaz itiraz etme hakkın yok boğaza karşı bu kez :D

Hem ben düşünmüyorum evlenicem zayiflayayim diye sen niye böyle şeyler yapıyorsun :liv:

İlgileniriz ne demek :cici:
minnettar kalırım :dyg:

Muhteşem kafalar yaşıyorsun idolümsün kenk
ben de seni seviyom kamki bilmukabele :honk:

Nasılsa buraya geldiğinde yapcaz itiraz etme hakkın yok boğaza karşı bu kez :D

Hem ben düşünmüyorum evlenicem zayiflayayim diye sen niye böyle şeyler yapıyorsun :liv:

sen zamanında sineğin yağını hesap ederken ben kokoreçleri yiyıordum çifter çifter yani :honk:
şu an senin 3 katın olmuş olabilirim acil diyete girmem lazım :honk:

Ohoooo millet zayiflaticam derken kendin mi kilo aldi kerooo .))) kelin ilaci olsa basina surermis diye bosa demiyorlar zaar .p

Inanmam asla abartma:hıı:
Gerci senin ortan yok ama sevince yok:hıı:

Korkuyom ya .
Ilgi verince nasil hal alacan acaba endişe icersindeyim:D

Ohoooo millet zayiflaticam derken kendin mi kilo aldi kerooo .))) kelin ilaci olsa basina surermis diye bosa demiyorlar zaar .p
valla yaa .s.s zayıflama çayı ilacı falan kullanıyım diyorum .s.s kendimi kobay olarak kullanmak istedim sonra kontrol edemedim :honk: ama olsun başarcam :honk:

Inanmam asla abartma:hıı:
Gerci senin ortan yok ama sevince yok:hıı:

ayarsızım ben ama bu defa fena kilo aldım ama veriyom ya bence öle tüm kaslarım ağrıyo şu an ve bu ağrı beni inanılmaz mutlu ediyo zayıflıcsam:honk:

Korkuyom ya .
Ilgi verince nasil hal alacan acaba endişe icersindeyim:D

genelde bulunduğum kabın şeklini almaya çalışırım ama bilinmez tabi deneyip görmek lazım :dyg: :honk:

Bende bende çok para kazanma Allah insanı beyle şaşırtır işte

o kadar parayı bi arada görünce elim ayağıma dolaştı tabi kamki neediceemii şaşırdım ondan hep bunlar :honk:

Geri