Benim Bir Hayalim Var

Konu sahibi son olarak 2696 gün önce görüldü
Marthin lurter inandiysa bizde umut ederiz.
Belki yesermesine sebep olucagimiz tohumlar olur.
Emegine saglik HATRA

Suikasta uğradığında 39 yaşında olmasına rağmen, 60 yaşında bir insanın kalbine sahip olduğunu okumuştum... Adalet ve özgürlük idealiyle yaşamanın yorgunluğu...

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim sevgili Pi. Yeşermeye önce kendimizden başlarsak, neden bir bahçe olmayalım...

Bireysel sorumluluklar insan olma erdemi ile yaşatıldığında toplumsal bilinç de çoğalacaktır.Subjektif temelden objektif temele yayılan bu duygu hareket mekanizmasıdır.Yaşamlarında ilkelere göre varolanlar ilkeli yarınlar için modeldir .
Çok sevdiğim bir insan.Yüreğinize,duyarlılığınıza sağlık @HATRA:hi:

Ben de izninizle en sevdiğim sözünü paylaşmak istiyorum:

''Eğer sizden sokakları süpürmeniz istenirse Micheangelo'nun resim yaptığı Beethoven'ın beste yaptığı veya Shakespeare'in şiir yazdığı gibi süpürün. O kadar güzel süpürülsün ki gökteki ve yerdeki herkes durup,' Burada dünyanın en iyi çöpçüsü yaşıyormuş' desin.''

Bireysel sorumluluklar insan olma erdemi ile yaşatıldığında toplumsal bilinç de çoğalacaktır.Subjektif temelden objektif temele yayılan bu duygu hareket mekanizmasıdır.Yaşamlarında ilkelere göre varolanlar ilkeli yarınlar için modeldir .
Çok sevdiğim bir insan.Yüreğinize,duyarlılığınıza sağlık @HATRA:hi:

Ben de izninizle en sevdiğim sözünü paylaşmak istiyorum:

''Eğer sizden sokakları süpürmeniz istenirse Micheangelo'nun resim yaptığı Beethoven'ın beste yaptığı veya Shakespeare'in şiir yazdığı gibi süpürün. O kadar güzel süpürülsün ki gökteki ve yerdeki herkes durup,' Burada dünyanın en iyi çöpçüsü yaşıyormuş' desin.''

İşini sanat icra eder gibi yapmak... Benim de çok sevdiğim bir düşüncesidir bu. Paylaştığınız ve değerli yorumlarınızı esirgemediğiniz için çok çok teşekkür ederim Çavlan.

Geri