Beni yasaklayan kanka bak bi

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni süresiz yasakla hacı abi. Ne zamandan beri pkk ve yandaşlarına hakaret etmek suç oldu? Yasaklanmadığın her dakika nerde pkk sempatizanı görürsem hakaret edicem hacı. Ben olsam yasaklardım. Çok ciddiyim valla. Gerillalarınız ve sevgi pıtırcığı hümanist pkk lı üyeleriniz sizin olsun.

Tarafimiz belli olsun dimi ya ●△●

Hatemin yanındayım site aldı başını gitti artık açık açık söylüyorlar ben bıktım artık girmiyorum tartışmalara

Koskoca Yüz yıllık Partinin lideri canlı yayında söylüyor ağzına geleni.
Onun söyledikleri yeter onlara Hatem.
Boşver, şey yapma sen

bundan sonra pkk ve diğer örgütlerin propagandasını yapan üyelere müsamaha gösterilmeyecek. müsterih olabilirsiniz. sadece gördüğünüzü raporlayın. gözden kaçanlar olabilir illa ki.

Haklılık payı yok değil .. Forum yönetimin bu konuda çizgisini netleştirmesi şarttır ki hassas bir dönemden geçiyoruz .. Kendi adıma forum içinde pkklı onun bunun çocuklarını gerilla gibi gören tatlı su kurnazlarının olduğunun farkındayım ve yazdıkları her seviyeli! mesajda bıyık altı güldüklerinin de ..

Yav o zaman da gelene gidene pkklı diyeceksiniz. Aha bu pkklı! Aha şu sempatizan! v.s. diye bağırıp çağıracaksınız. Hem burada El nusralı, hizbullahçı ve belki de daha beterleri var. Onlara niye takmıyonuz lan? Onlar bunu açıkça dile getiriyorlar. :T: Neyse, ben üstüme alındım şahsen. Barış isteyenlere pkklı demeyin. Ben burda pkkyı savunanı da görmedim. Ha bu arada, ışide, el nusraya, hizbullahçı imansızlara v.s. karşı bir savunma yapıldığında bile bence bunu savunanları pkklı olarak infaz etmemelisiniz. Aynı şekilde faşistlere karşı da savunma yapıldığında da yargısız infaz etmemelisiniz. Bu ülkenin en çok barışa ihtiyacı var. Hem bu yakınanlara da bir çift sözüm var; 1- pkklının burada ne işi var? 2- Senin ne işin var? 3- pkklı derken hdpliyi mi kastettiniz?
Bu kadar :T:

Muhtemelen tepki göreceğim ama yazmak zorundayım.

Görebildiğim kadarıyla forumda HDP'ye ve ona oy verenlere gönül rahatlığıyla küfür etmek zaten serbest. Geçen gün "HDP'ye oy verenlerin hepsi şerefsizdir" başlıklı bir haber taşındı foruma, o başlıkta herkes dilediğince nefretini kustu. HDP'ye oy verenler teröristtir ya da bu anlama gelecek birçok mesaj da forumun çeşitli başlıklarda yazıldı, yazılmaya devam ediliyor. İnsanlara şerefsiz/terörist demenin ötesinde nasıl bir hak bekleniyor?

Bugüne kadar siyasetle ilgili hiç mesaj yazmadım. Çünkü sağlıklı bir tartışma ortamı yok. Onun yerine envai çeşit hakaret okuyorum. Hakaretin olduğu yerde siyaset değil hiçbir şey konuşulmaz, konuşulmuyor da.

Yapıcı düşünüyorum; önerim foruma HDP'yle ilgili bir başlık açılması ve insanların burada fikirlerini ortya koymasıdır. Belki bu bir nebze tarafların birbirini anlamasına, karşılıklı empati kurmasına, sağlıklı bir düşünce ortamı yaratılmasına zemin oluşturur. Ona terörist, öbürüne şerefsiz diyerek ulaşabileceğimiz bir yer yok, inanın.

HDP'ye hakaret ettiğinizde HDP'liler bir anda buharlaşıp ortadan kaybolmayacak, HDP'ye oy vermekten de vazgeçmeyecekler. Öyleyse?...Öyleyse medenice bir arada bulunmayı öğrenmemiz lazım.

Burada HDPli ya da kendini HDP'ye yakın hissedenler var. Gayet birikimliler ve bu birikimlerini de çok güzel ifade ediyorlar. Her biri bana göre bu forumun bir değeridir. Onları dışarı atarak elimize ne geçecek? Sabaha kadar alttakiyle asansörde kalsak ne yapacağımızı mı konuşacağız?

Önceki mesajlarda bir forum yetkilisi bundan sonra müsamaha gösterilmeyeceğini belirtmiş, müsamaha gösterilmeyecek olan nedir?

@Emre ya da forum yetkilerilerinden biri bu başlıkta açıklama yaparsa memnun olurum. Eğer HDPlilerin forumda bulunması yasaksa bu açıkça ifade edilmeli.

Yaptığınız ırkçılığın haddi hesabı yok. Bunu PKK ile örtmeye çalışmalarınızda cabası. Kürtler benim kardeşim değil , o şerefsizler diye başladığınız yorumlarla kimsenin size saygı duymasını beklemeyin.
Vicdanen rahat olmamaktansa hümanistliğimle başbaşa kalmayı tercih ederim.

Ay böyle ağzıma geleni yazmak istediğim bir konu olmuş.
Defalarca kez PKK sempatizanı denildiğinde, PKK propagandasını alttan alttan yapan fakat değilmiş gibi gösteren üyeleri dile getirdim, bundan sonra da getirmekten asla geri adım atmayacağım.

O işler öyle yalandan sözler söyleyince geçmiyor bilin yani.

Hdpli arkadaşlar kendilerine terör sempatizanı diye bakılmasına bozuluyorlar ama kendileri mhp'ye oy verenleri faşist olarak görmekten geri durmuyorlar ..
Bu forumda bir çok yerde MİLLİYETÇİLİĞİ IRKÇILIK olarak lanse edenlerin yorumlarını hatırlarım .. Eğer sizler karşınızdakileri ırkçı-faşist gibi sıfatlarla nitelendirirseniz, onlarda hdp'ye oy verenleri pkklı olarak görebilirler ki ben buna katılmıyorum .. Lakin şu kesin ; Şu anda etnik köken siyasetinin alasını hdp yapmaktadır ve tek amaçları önce özerklik sonra bağımsızlıktır .. Birileri " yok öyle bir şey " diye sağlı sollu savunmaya geçse de bu yazımdan sonra, gördüğümüz köy hiç uzakta değildir ..

O değil de, zamanında ve başka yerde ve yine aynı bu halimizle bize kul, köpek, köle olanlar ve hatta her fırsatını bulduğunda yalakalık yapanlar şimdi yine farklı fırsatlarda saldırıdalar. En ironik ve sahte kısmı budur. Fırsatını bulduğunda sevmediğine ya da içinde kalana saldır. Onlara selam olsun :)

arkadaşlarımın çoğunluğu kürtdür kendimi kürdler arasında daha rahat istediyorum ırkçı birisi plsaydım hiç görüşmezdim sorun kürd değil kendini kürd gösteren ermeni pkklar dikkat ederseniz öldürülen askerlerin gösünde haç çıkıyor Osmanlı arşivlerini araştırırsanız pkklıların çoğunluğu ermeni çıkar

arkadaşlarımın çoğunluğu kürtdür kendimi kürdler arasında daha rahat istediyorum ırkçı birisi plsaydım hiç görüşmezdim sorun kürd değil kendini kürd gösteren ermeni pkklar dikkat ederseniz öldürülen askerlerin gösünde haç çıkıyor Osmanlı arşivlerini araştırırsanız pkklıların çoğunluğu ermeni çıkar

Birader bu görüşüne de katılmıyorum .. Benim de Ermeni arkadaşlarım var ve senden benden daha çok Türkiye'liler, vatan sevdalıları ..
Biz burada saf saf yok efenim pkk kürtlerden oluşmuyor derken bugün pkknın siyasi uzantısı olan hdp'ye 7 milyon civarında Kürt oyu gidiyor ..
Yani kendimizi kandırmayalım ..

Ya zamaninda Mhp'lilere fasist deniliyordu
Akplilere koyun beynsiz vs
Hdplilere laf denince forumun magmasi kaynamaya basladi. Sonra ben nerde adalet deyince herkes adminleri gosteriyor. Zamaninda herkes Mhp ve Akplilere rahat rahat ithamda bulunuyordu ee ayni sey Hdp icinde gecerli olucak kimse kusura bakmasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri