Beni yasaklayan kanka bak bi

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hpd = pkk denen bu şeref yoksunu parti ve kendini bir pok sanan dağdaki itlere laf söyleyerek en hafifini yapıyoruz. Pkklılar askere ateş ediyor , hdp pkk yı savunuyor, hala hdp yi savunanlar var. Kusura bakmayın da iki yüzlüsünüz. Hangi yüzle daha hdp denen şeref yoksunu partiyi savunuyorsunuz anlamıyorum , mantığım almıyor benim.

Birşey ıspatlamana gerek yok @karesi beyliği.
PKK'nin, ermeni, dinsiz, imansız, kalleş, alçak, katil, eşkiya, terörist, maşa, taşeron, piyon, kukla ve gözünü kan bürümüş katil sürüsü olduğunu zaten biliyoruz.

Birader bu görüşüne de katılmıyorum .. Benim de Ermeni arkadaşlarım var ve senden benden daha çok Türkiye'liler, vatan sevdalıları ..
Biz burada saf saf yok efenim pkk kürtlerden oluşmuyor derken bugün pkknın siyasi uzantısı olan hdp'ye 7 milyon civarında Kürt oyu gidiyor ..
Yani kendimizi kandırmayalım ..
araştırırsan birinci dünya savaşında tehcirde ermeniler kürdler tarafından gizlendi ve kürd kılıfına girdiler daha yeni ermeni patriği açıklama yaptı tüncelinin yüzde doksanı ermenidir not katılmamak hakkındır

Kürtler için "domuz gibi cogaliyorlar" diyenler var forumda.
Ve tüm Kürtleri terörist ilan edenler.
Bunun humanistlik ile ilgisi yok. Elbette ülkemize yapılan içerden ve dişardann her türlü ihanet ve saldirilara tavrımiz tepkimiz olur da yapılan pislikler neden komple Kürtlere mal ediliyor ben bunu anlamıyorum..
Kürt değilim ben ama Kürt Türk kardes değildir yazsini görsem çok bozulurdum bu kesin.

Miliyetci olmak için illa ki o irka mensup olmak gerekmez o ülkenin kültürünü yasayisini benimsemek kabullenmek yeterli bunu yapan Kürtlere haksızlık edilmiyor mu?

Ayrıca Ermeni diyip yahudi diyip insanları küçümsemek aşağılamak hastalıklı kafalarin işidir bana göre.

araştırırsan birinci dünya savaşında tehcirde ermeniler kürdler tarafından gizlendi ve kürd kılıfına girdiler daha yeni ermeni patriği açıklama yaptı tüncelinin yüzde doksanı ermenidir not katılmamak hakkındır

Sevgili Karesi nette her okuduğuna itibar etme .. Emin ol şu anda pkk lehine gösteri yapanlardan birini tut çevir " seni ermeni seni " de kendisine hakaret kabul eder ve " ben kürdüm la " diye girişir ..

Akepe bir kumar oynadı ve aklınca hdp'nin elinde ki kürt oylarını alabilmek için " açılım " adı altında saçılım yaptı cepten .. Sonra hesapları tutmadı ve kendi ellerinde ki kürt oylarından da oldular .. Ben G.Doğu'da ki çoğunluğun bizleri kardeş gibi gördüğüne inanmıyorum .. Onların gözünde T.C işgalci bir devlet ve biz topraklarının üzerinde ki işgalcileriz .. Bu propaganda zaten onların stk ve derneklerinde her daim yaptıkları ana telkinlerden biridir ..

Velhasılı burada boşuna yormayalım birbirimizi .. Bu dava kardeşlikle, barışla, çiçekle, böcekle düzelecek bir dava değildir .. Geleceğe bakışım bu açıdan oldukça karamsar .. ALLAH sonumuzu hayr etsin ..

Sevgili Karesi nette her okuduğuna itibar etme .. Emin ol şu anda pkk lehine gösteri yapanlardan birini tut çevir " seni ermeni seni " de kendisine hakaret kabul eder ve " ben kürdüm la " diye girişir ..

Akepe bir kumar oynadı ve aklınca hdp'nin elinde ki kürt oylarını alabilmek için " açılım " adı altında saçılım yaptı cepten .. Sonra hesapları tutmadı ve kendi ellerinde ki kürt oylarından da oldular .. Ben G.Doğu'da ki çoğunluğun bizleri kardeş gibi gördüğüne inanmıyorum .. Onların gözünde T.C işgalci bir devlet ve biz topraklarının üzerinde ki işgalcileriz .. Bu propaganda zaten onların stk ve derneklerinde her daim yaptıkları ana telkinlerden biridir ..

Velhasılı burada boşuna yormayalım birbirimizi .. Bu dava kardeşlikle, barışla, çiçekle, böcekle düzelecek bir dava değildir .. Geleceğe bakışım bu açıdan oldukça karamsar .. ALLAH sonumuzu hayr etsin ..
buna katılıyorum doğu kötüye gidiyor ama kürdistana gitmiyor büyük israile doğru gidiyor doğudaki vatandaşlar bunu anlıcaklar anladıktan sonra başlarını taşlara mı vururlar kendilerini damdan aşağı mı atarlar bilmiyorum

anlamıyanlara söyleyelim önemli olan dindir islamdır ırk değildir Müslüman ermeni kardeşimdir Müslüman olmayan ermeni tebamızdır devletimize milletimize zararı olursa cezalandırılır türkte lazda aynı şeyi yaparsa cezalandırılır sadıksa aynı haklardan yararlanır

ccc forumsal ülkü ocakları ccc
Hdp=pkk ne demek la? Havuz problemi çözmekten aciz adamların denklem falan kuruyor olması çoğacayip.
Yemişim terörünü teröristini.
Açıp okuyun kontrgerilla nedir ne değildir?
Öcalan'ın olayı nedir kimdir?
Kürt kimdir Kürt hareketi nedir.hangi siyasal ve silahlı yapılardan oluşur.

Bik bik konuşun sadece ama bizim polisimizi vuruyorlar! Bi adamcağızı çarşıda karısının yanında ensesinden tek kurşunla öldürdü dediniz pkk.enseden tek kurşun kimin imzası ve tarzı öğrenin.

Türk oğlu türküm mk.bununla da gurur duyuyorum. Ama şu cinayetlerin tetikçisini de görün be kardeşim.
Ulan kürdü ben savunmak zorunda kalıyorum.konuşun la hevaller :)

bu son yorumum doğuda işler iyi gitmiyor yakında yeni bir devlet çıkmazsa iyi ama durum onu gösteriyor yeni kurulacak devlet israilin ingilterenin ve amerikanın piyonu olacak sorumlularını topluca idam etsek bile giden geri gelmicek bunun devamıda gelicek bir gün alevileri bir gün lazlarıda kışkırtçaklar al sana aleviztan al sana lazistan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri