Beni sevmeyen arkadaşlar lütfen okuyun

Konu sahibi son olarak 3473 gün önce görüldü
Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum , bunu da tüm samimiyetimle söylüyorum.

Birçok forumda üyeliklerim , yöneticiliklerim , adminliklerim oldu . Fakat hiçbir forumda şahsıma yapılan hakaret yüzünden bu kadar kısa sürede 2 kişi banlanmadı .. Çünkü hiçbir forumda böyle üyelerle karşılaşmadım. Bende birçok kişiye yorumları yüzünden kızdım , canım sıkıldı , moralim bozuldu ama hakaret etmedim. en iyisi birkaç kişi daha banlanmadan ben yorum yapmayı keseyim de insanlar rahat rahat hemfikir dostlarıyla konuları tartışsınlar ama sadece tek yönde , aman farklı fikirler araya girmesin :)

konu amaca ulaşmış hedef kitlenin hepsini gördüm sayfada [emoji106] [emoji106]

sayfaya hiç yorum yapılmayacak kadar sevilmek(!) bile mutluluk verici :)

Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum , bunu da tüm samimiyetimle söylüyorum.

Birçok forumda üyeliklerim , yöneticiliklerim , adminliklerim oldu . Fakat hiçbir forumda şahsıma yapılan hakaret yüzünden bu kadar kısa sürede 2 kişi banlanmadı .. Çünkü hiçbir forumda böyle üyelerle karşılaşmadım. Bende birçok kişiye yorumları yüzünden kızdım , canım sıkıldı , moralim bozuldu ama hakaret etmedim. en iyisi birkaç kişi daha banlanmadan ben yorum yapmayı keseyim de insanlar rahat rahat hemfikir dostlarıyla konuları tartışsınlar ama sadece tek yönde , aman farklı fikirler araya girmesin :)

ben senin ortalığı karıştırmak için üye olduğunu düşünüyorum.
Heralde tartısmaktan kendini ötekileştirmekten zevk alır gibisin. Şu şahsi açtığın konuda bile insanlar kendi fikirlerini ortaya koyup hepimiz olmasada. Bunun sevgiyle alakalı olmadığını dile getiriyoruz. Söylediğin kullandığın kelimelere bak. Cidden sen kaostan falan beslenıyon galıba :D Dicek bişey bulamıyorum. Bence insanlara SALDIRMAK yerine , her konuda ki yorumunu diğer konulara taşımak yerine, oldugu yerde bırak tartısmalarını. Ve bu sayede belki sevildiğini hissedersin. Yada saygı duyulduğunu ;) Sana bir forumdaş tavsiyesi benden.

Fikirler çatışır, iinsanlar tartışır, her gün onlarca insan birilerinin kirli siyaset uğruna öldürülürken bu tartışmalarda muhakkak yıpranma ve yıpratma olacaktır. Çünkü insanlar ideolojilerini manevi değerlerine bağlıyorlar. Daha doğrusu bağlattılar.

Sen karşında yazdığın her yoruma karşı sana alıntı yapıp cevap veren insanlar görüyorsun ve doğal olarak herkesi karşıt algılıyorsun. Aslında sana cevap yazan arkadaşlar bile birbirinden ayrı görüşlere sahipler. Esas kıstas zaten burada kendi görüşlerine sahipler. Fakat sen kendi görüşlerin ile değil klasik akp söylemi ile giriyorsun konulara.

Forumlar sanal düşünce paylaşımının en eski formatlarındandır. Sosyal medyanın kısıtlı dünyasına göre daha geniş yelpazeye hitap ederler. Ve burada adın, yaşın yani kısacası kara kaşın kara gözünün hiç önemi yoktur. Burada kendi düşüncelerinle ancak tartışabilirsin.

Başlığı komedi bölümüne taşıyın bence :)

Ben yönetimde değilim artık, gelebilirsin tekrardan :dd

Bu foruma Google aracılığı ile birçok işime yarayan bilgiler bulmam sebebiyle üye olarak içerde bulunmak istedim ve üye oldum. Fakat birçok haber konusunda sırf siyasi ideoloji uğruna yapılan yorumlara şaşırmamak elde değil.
Her yazdığım yoruma en az 5 kişi saldırıda bulunuyor , taarruza geçiyor .. Hangi birinize cevap verecek olmaktan şaşırttınız insanı ..

Artık sizin haberlerinize yorum yapmayacağım , körler sağırlar birbirinizi ağırlayın.
mutluluk mesajlarınızı özellikle okumak istediğim için açtım bu konuyu... :hi:
Belli belli neden üye olduğun. Yalan söylerken yüzün dahi kızarmıyordur.
Sabah akşam uyduruk 19 rakamı hakkında başlık açarken yukarıda yazdıklarından utanmıyormusun?

Geri