Beni sevmeyen arkadaşlar lütfen okuyun

Konu sahibi son olarak 3471 gün önce görüldü
Bu foruma Google aracılığı ile birçok işime yarayan bilgiler bulmam sebebiyle üye olarak içerde bulunmak istedim ve üye oldum. Fakat birçok haber konusunda sırf siyasi ideoloji uğruna yapılan yorumlara şaşırmamak elde değil.
Her yazdığım yoruma en az 5 kişi saldırıda bulunuyor , taarruza geçiyor .. Hangi birinize cevap verecek olmaktan şaşırttınız insanı ..

Artık sizin haberlerinize yorum yapmayacağım , körler sağırlar birbirinizi ağırlayın.
mutluluk mesajlarınızı özellikle okumak istediğim için açtım bu konuyu... :hi:

acaba kmsenin umrun da mı :D
Tartışmak farklı sevmemek farklı.
Birçok insan birbiriyle farklı konularda tartışıyor.
O zaman kimse kimseyi sevmiyor.
Kusura bakma da yersiz bir alınganlık olmuş.

Sayfanda hayırlı olsun bu arada.

Algıda seçicilik de ortalama bir akplinin başka bir genetiksel özelliklerindendir.

No Pasaran la 2 yıldır tanışırız. Fikirlerimizin uyuştuğu yerler de var uyuşmadığı yerler de. Hayat görüşlerimiz ve hayata bakış açılarımız bambaşka. O atayız ben Allah içimi biliyo müslümanım. Adam tkp li ona bile pkk lılara parayla eleman topluyo diye iftira attı bu cesse pıtırcığı. Sözün özü iki yıldır birbirimizi bir kere bile kırmadık, üzmedik, tek kötü kelime kullanmadık. Çünkü başka fikirlere saygılıyız ikimizde ve tartışmayı biliyoruz.
Diğer "4 kişi biliyom" da dahil buna. Elma ile armut u ayırt edemiyorsunuz maalesef.

Sizi kim seviyor yada sevmiyor bilmiyorum. Zira umurumda da değil. Ama insanları sizi sevmeyenler - sizi sevenler olarak ayırdığınıza göre sevilmeyi/sevilmemeyi dert ediyorsunuz anladığım kadarıyla... Neyse.

Forumda dileyen dilediği konuda, forum kuralları çerçevesinde dilediğini yazabilir ve çizebilir. Aksi halde olan mesajlar zaten siliniyor ve aksini yapmakta ısrar eden üyeler zaten ceza alıyor. Bunu göremediğimiz durumlarda isteyenler rahatsız edici postları raporlayabilirler. Forumda haberler bölümünün moderatörü olarak, üyelerin ifade özgürlüğünü kullanabilmeleri açısından olabildiğince az mesaj silmeye de gayret ettiğimi söylemeliyim. (Konu haberler bölümüne dair olduğu için kendi şahsım adına cevap veriyorum.)

Size gelince ise, size yazılan cevaplar da keza kurallar çerçevesinde olduğu müddetçe durur ve kalır. Siyasi kısırlığınızın üzerini, kavgada dayak yiyen çocuk gibi "5 kişi üzerime geliyor yea" argümanıyla örtemezsiniz. Dilediğiniz konuya yazın, dilediğiniz konuya yazmayın. Bu umurumda değil. Bakın mesela ben sizin çoğu yorumunuzu kaale almıyorum. Cevap yazmıyorum. Siz de bunu deneyebilirsiniz. Dilerseniz sağ üst köşedeki çıkış butonunu tıklayıp hiç girmeyedebilirsiniz. Buna muktedirsiniz.

İsyan bayragını çekmesi gerek kişi sen değilsin yahu. :) Sana karşıt görüşte biri olarak söylüyorum bunu. Nelerle itham edildik nelerle suçlandık takip kabiliyetin varsa biraz zaten bunu görmüşsündür. Tartışmak güzeldir,fikir alışverişi güzeldir. Ama karşılıklı saygı lazım bunun için o saygıyı veremiyorsan yaptıgın tartısmadan da zevk almazsın. Sen bunu saldırı vs olarak algılıyorsan bence de bir daha yorum yapmaman isabetli olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu foruma Google aracılığı ile birçok işime yarayan bilgiler bulmam sebebiyle üye olarak içerde bulunmak istedim ve üye oldum. Fakat birçok haber konusunda sırf siyasi ideoloji uğruna yapılan yorumlara şaşırmamak elde değil.
Her yazdığım yoruma en az 5 kişi saldırıda bulunuyor , taarruza geçiyor .. Hangi birinize cevap verecek olmaktan şaşırttınız insanı ..

Artık sizin haberlerinize yorum yapmayacağım , körler sağırlar birbirinizi ağırlayın.
mutluluk mesajlarınızı özellikle okumak istediğim için açtım bu konuyu... :hi:

Efenim zıt düşüncelere neden saldırı gözüyle bakılıyor ki, o zaman desteklemediğiniz insanlar hakkında siz de saldırıda bulunuyorsunuz.

Yaşasın savaş!

Ya peki siz dönüp kendi uslubunuzu gözden geçirdiniz mi?
Öz eleştiri yaptınız mı?

İnsanları etikietlemeden evvel bir durup anlamaya calistiniz mi?

Çabuk pes ettin Cool :)
Hep demişimdir bu forumda adabıyla kışkırtmadan tahrik etmeden tek yorum yapan kişinin No Pasaran olduğunu.
Dolayısıyla karşıt görüşte olsa önemli olan uslup.

Bak yukaridaki uç kişi de arkadasim ama ucune de katilmiyorum asdfgh
Yaz sen de yaz ama tartismayi bilerek yaz. Sana karsi olan her düşünceyi sahsi saldiri olarak algilama. Seni burada hiç kimse tanimiyor. Sahsi tanimadigim biri için sirf gorusleri yuzunden seviyorum yada sevmiyorum diyemem.

Yukardaki dort kisi de arkadasim ama dordune de katilmiyorum biri de bana katilmasin bu boyle gitsin

Sizi ve yazdıklarınızı sevmeyen biri olarak okudum. Mutluluk mesajımı bırakıp gideyim.

Fikrine karşı çıkılmasını "bana saldırıyorlar, bunlar ne dediğini bilmiyor, yazdıklarınıza sadece gülüyorum" seviyesinde eleştiren biri zaten bu forumdan ziyade ilkokul münazara ekiplerinde daha faydalı olacaktır.

Ama ben insanları yaftalamadan, fikir bazlı tartışmalara devam etmek istiyorum derseniz; buyurunuz kapımız açık.

Geri