Benfica - Fenerbahçe (1-0)

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Kerem Aktürkoğlu'nun Fenerbahçe'ye maliyeti güncellendi.
30 milyon euro Şampiyonlar Ligi'nden eleme
25 milyon euro bonservis
5 milyon euro da yıllık ücret

:D :D :D :D

vincic'im elinden geleni yapıyor
benfica 12 kişiye karşı oynuyor resmen

40 yaşındayım hayatımda bu kadar ezilen Fenerbahçe izlemedim yaşça küçük kardeşler bilmedikleri için bugünleri tartışa dursunlar. . bu iş yönetime yazar diyecek kadar da futbolu biliyorum. eğer gerçekten Fenerbahçeliyseniz istifa edin… mourinho karakterine .... senden oğlum cacıka hıyar bile olmaz verin tazminatı yol alsın gitsin
biz maçımız var diye anamız ağlasın çocuklara nefes aldırmayalım izlediğimiz senaryo ya bak..

Elaleme madara ediyorsunuz bizi..

Beceriksiz yönetim alamadıkları oyuncu yüzünden elendi. Mallıkta sınır yok.

A oğulları 11 oyuncunun 11 i de hayatlarında ilk kez top görüyormuş gibi davrandı. Yenilirsin, elenirsin ayrı konu da bu ne ak? Ali koç al şimoyu da takiscayı da ananın evine götür temizlik yaptır. 3 dakikada nasıl 2 sarı yersin ya? Lan az da olsa takım topladı en azından kaleye şut çekiyor diyoruz adam o dakika kırmızı görüyor.

Fener için son durak demiştim. Neyse en azından UEFA liginde grupdan çıkarsınız ve ilk elemelerde havlu atarsınız.

bir türk takımının elenmesine cidden eğlenenler, sevinenler görüyorum. yapmayın bunu.

Fener ektiğini biçiyor malesef.

Ya bu herif bizdeyken ne atıyordu be. Fener'de ölü gibi. Verilmiş sadakamız varmış : dd

Geri