Benden Ziyade..

Konu sahibi son olarak 2264 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adana'nın bir ilçesinin bir köyünde kocaman bir çiftlikte hayvanlarla içiçe yaşamaktayım.Arka odalarım dağlara, ön bahçem denize karşı.Arka odalara kendimi yalnız ve hasta hissettiğimde geçer saatlerimi hatta günlerimi ziyan eder zat-ı zayi olur,dış dünya ile bağlantıya geçmek istediğimde ön odamın pencerelerinde çiçek sularım.Doğrularımı kimden öğrendiysem yanlışlarımı onda aramam..Çoğu zaman verdiğim tepkiler imajımı yıkar bazende daha fazla sahiplendirir.İnsanlara ısınmaya meyilliyimdir ama kaynama noktasına asla gelmeyenimdir.Şimdiye odaklıyımdır,tahriklere pek kapılmam ama hayatım tahrik edicidir.Gözlerim vardır görmek için kalıplara sığmam, menzilimi kapatmam..Bu dünya benim; dünya dönüyor ,başım dönüyor başım döndükçe dünya dahada dönüyor..İşte bunlar hep mutluluk.Boynumda bir ip iki bacaklı bir taburenin üzerindeyim ama engelsizim..

Doğayla iç içeymişsiniz ne güzel. (:
Çok güzel bir anlatım olmuş.
Tanıdığıma çok memnun oldum. :cici:

Ooo toprağım, neresiymiş merak ettim o dağlara bakan yerler :p

Mutlu yaşa :)

Şimdiye odaklıyımdır,tahriklere pek kapılmam ama hayatım tahrik edicidir.Gözlerim vardır görmek için kalıplara sığmam, menzilimi kapatmam.

-Anlamadım.

Geçmiş ve geleceği sorgulamam önüme sunulan neyse içinden bir şekilde farklı bir aroma ile sıyrılıp yaşamayı seçerim..At gözlükleri denilen bir tabir vardır ya da maske,işte onları kullanmam ..Bazen olur ki hayat size alfabetik bir sırayla bir sürü tahrik edici olay çıkarır önünüze.Sakinliğinizi korur yaptıklarınızla siz tahrik edersiniz işte öyle bir şey anlatmaya çalışmış dili döndüğünce bu zat.

Adana'nın suyunu içtim,ekmeğini yedim,havasını soludum beş yıl.
Çok güzel bir tanıtım hanımefendi.Selamlar olsun yüreğine.

romana giriş gibi anlatım.

memnun oldum mu henüz değil ama olabiliriz belki. (:

Çok tatlısın, ne de güzel anlatmışsın çok beğendim. ^^

ciftlik diyor hayvanlar diyor
sanki Karma gel diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri