Bende bir resmin var yüzüme bakmıyor!..

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
İnsanlara kendinizi anlatmayın..çünkü ne anlatırsanız anlatın,
doğru ya da yanlış, herkes kafasında başka şeyler hayal eder..
ve yanıldığı her noktadan sizi tek tek vurur bir gün..
/benden bu kadar

Milliyetçi kimliğe sahip olanlardan kesinlikle haz almıyorum.
Yahu Kürdün,Türkün,Fransızn,İngilizin ,İspanyolun milliyetçisi, veyahut diğer milletlerin ?
Milliyetçiliği benimsemek nitekim vatana ihanet sayılmaz mı ? Nedenmi?
Fransız ihtilalinde,Milliyetçilik siyasal bir unsur olmadımı,bu siyasal unsurla çok uluslu devletler parçalanmadı mı ?
Vatan derseniz eyvallah boynumu vursunlar vatan uğruna ama eylemleriniz vatan sevgisinden kaynaklanmıyor popülarite uğruna kendinizden başka olanları gömmek,arkanızı sağlama almak için yapılan eylemler bunlar..
En basit örneği Pkk demi? Görünüşü Kürt milliyetçisi ama Kürte hiç bir yararı yok.
Vatan milliyetçilikle sevilmez,milliyetçilik deyip avrupadaki her boku takip etmeklede olmaz.Geçmişini atalarını hiçe sayarakta olmaz.Vatan sevgisi insanları sevmekle başlar.
Sorsan alayı Adolf Hitler'i kınar hatta küfürler eder.(bunların büyük kısmı milliyetçi kimliğe sahip olanlar)
Eee ulan man kafa Adolf Hitlerden farkın insan öldürmemen.
Dert etmeyin sistem zaten günahsız insanları öldürtüyor..
Pkk şerefsizi yüzünden gurbetteki askerlerimiz,Milliyetçiliği adam keserek biçerek,gömerek benimsemiş aptal insanlar yüzünden de cahilliğinden ne yaptığını bilemeyen masum, saf insanlar ölüyor (:
Allahım bu duamı dilekçe olarak gör;
Şu kullarını al artık bu dünyadan,dünyayı şerefsizlik,haysiyetsizlik,kör cahillik sömürüyor.

27 Haziran 2015 bayaa öngörülüymüşüm yahu.

Şimdi şuraya birşeyler yazacağım fakat nasıl başlayacağımı bilemiyorum /:
Uygur Türklerine yapılan eziyet daha yeni değil yıllardır var fakat ne hikmetse,ara ara medya yer verip kıvılcım yakarmış gibi yapıp üstüne tekrar toprak atıp söndürüyor.Halk desen medyanın gaz pedalına basmasıyla asarız keseriz uygur Türklerini yedirtmeyiz diyor,medya gaz pedalından çektiği an, sataşacak dalaşacak yer arıyor.Hep söylerim bu ülkedeki toplum kadar tezat bir toplum yok bence.
Misal ben Kürtlerin en ufak bir hakkını savunduğumda, ulan neyin eksik dilini konuşabiliyorsun ekmeğini yiyorsun,hepimiz kardeşiz işte barış olmalı topraklarımızda demeye üşenmiyorlar.(Aslında dedikleri çoook mantıklı ve olması gereken şeyler,tabi icraatte)
Sonra aynı kişiler Kobane'de öldürülen çocuklara,tecavüz edilen ablalara annelere,hatta çocuk yaştaki kızlara... Nasıl tabirler kullanıyorlar ?
-Bırakın yesinler birbirlerini..
-Işid hepsinin kellesini alır inşallah
-Keşke onların kellesini almak banada nasip olsa ..
Vs. namussuzca söylemlerler işte.
rttxp2rj.jpg

9uzxymq2.jpg

(Işid'in Kobane'ye saldırdığını haber alan bir haber başlığı altındaki yorumlar)
Peki şeref yoksunları sorarım size? Doğu Türkistan'a aynı söylemleri söyleyen tek bir Kürt varmıdır?
Uygur Türklerini,Kobane Kürtlerini koru Allahım.
Notunbibi:Sığırın dışkısı bile fayda sağlıyor dünyaya,sizin varlığınızın zerre yararı yok yahu :/

29 Haziran 2015 buda burada kalsın bakalım.

Hiç düşündün mü ne kadar cahiliyiz birbirimizin?

''Kimdi İçimde konuşan ve kiminle ne konuşuyordu hiç susmadan?
Dışardan baktığında gördüğün ben,kaç kişiydik bir bilsen!''

“Seni olduğun gibi seven insan için ‘iyi gün kötü gün’ yoktur. Ne zaman yanında olması gerekiyorsa, o zaman yanında olur.”
Demiş Cemal Süreyya,bakıyorum çevreme varmı öyle biri diye ?
Evet çevremde gayet iyi insanlar var ama gün seçiyorlar,birilerinin yüzüne haykırasım geliyor ''Lan **Spam/Adversiting**'' diye..
Neyse başka bir üstad da demişki değmiyorsa değdirmeyeceksin; susalım

Farzet ki ben buraya bildiğin veyahut bildiğim bütün küfürleri etmişim tamam mı ?
Sonra bu küfürlerin hepsini üstüne alıyorsun ve s*kt*r olup gidiyorsun ?
Uslup bu artık kusura bakma.

Doğru bildiğim şeyleri yaparak kaybettiğim kim varsa yolu açık olsun.

Bazıları için üzülmeyi bırakalı çok oldu, ama en azından kendiniz için üzülmeyi bırakmakla başlamaktan geçiyor herşey..
Bir de önyargılarınızın **Spam/Adversiting**.
Söyleyeceklerim bu kadar kısa ve net..

Beni sadece ve sadece hayalkırıklıklarım yenebilir..
Gardım öyle bir düşer ki, sorsalar kaça kadar sayalım nakavt olmaman için diye, hiçe kadar derim..

Düşündüm de, insanlara verdiğim sözleri tutmaya çalışmaktan kendim olamıyorum..benim için çabalayan insanlar üzülmesin diye içime attıklarımın bir gün onları yine üzme ihtimali varsa, bu çaba niye diye soruyorum kendime..

Kazandığım ne varsa, yırtık bir cepten yere düşüre düşüre kaçıyorum sanki..Geriye döndüğümde çoktan başkası toplamış oluyor..
Bu korkuyla sürekli dikiş tutturmaya çalışıyorum, ama hiç bir söküğümü dikemiyorum.

Acaba diyorum insanların antipatisini kazanacak ne yapıyorum ben burda?
İç dünyamı döküyorum ona mı gıcık kapıyorsunuz.
Ya da görmediğiniz tipime, sesime, bilmediğiniz yaşam şeklime mi?

Ayağa kalkıp maça devam ederim..alkış ve tezahurat sürsün, namım yürüsün diye ben gerekirse hayallerimden bile vazgeçerim..

'Yalan dolan her kim varsa şu yaşadığımız adaletsiz dünyada; onlar seviyor onlar seviliyor.
Bizim kalbimiz sanki seferde gibi (:'

Görebilir miyim o zaman?
Ona göre antipatik mi sempatik mi olduguna karar vereceğim.:nee: ajgsahdfasad

Üzgünüm yahu, sempatiklik duygulardan gelir :T:
Haliyle duygularım görülmez hissedilir,ayrıca ağacı işaretlemedim mi (=

Hayat, bana mutluluğu hiç vermemiş sadece ucundan gösterip geri çekmiş gibi (:

Geri