Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bildiklerimden sorunlu, bilmediklerimden sorumlu yaşamaya devam..
Anlatmam bildiklerimi sorumluluğumdan, sormam bilmediklerimi sorun olacağından..
Ne iki aradayım ne bir derede
Etrafımda iyilik melekleri gibi dolaşmayın da ne yapıyorsanız yapın la.
O kadar sıkıldım ki aynı sözleri duymaktan, ulan biraz gerçekçi olun ya..
Af buyurun ama s.kdirin gidin lan /:
/ben,gittim,çünkü
Sanada mı laf soktular ? İyi bilirim bu tipleri hadleri olmayan herşeye karışır ama nick yazmadan sağda solda kedi gibi miyavlarlar. Kalpmi kırıyorum hadsizlik mi ediyorum demezler kendilerini bi halt sanıp yazarlar. sonrasında aptal bir gülümseme gelir ardından çünkü işleri yok eğlence ararlar.
Senin gibi bir adama dahi bulaştılarsa ciddi anlamda can sıkıntısı var bunlarda.
ama bunlar hep dedikodu işleri karakterlerini hiçe sayıp sağa sola özelini anlatıp insanları kışkırtan insanların işi bunlar.
Beş para etmedikleri gibi onlarla kurmuş olduğun hukuğada yazık ederler.
Çok basitsiniz. şu adamı kırdığınız için.
Hak diyenden haksızlık geldiği vakit,
kendimizi şöyle teselli ediyoruz:
Bu dünya bir kere varsa, öbür dünya milyon kere var..
Neyin kahrını çekiyoruz o zaman biz la ?