Bende bir resmin var yüzüme bakmıyor!..

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam?

''Seçmek, seçilmek ya da ben kazandım diyebilmek için kazanmak değil mesele, mesele mesafe kurmadan, tür ayırmadan her şeye karşı bir şeyler hissedebilmek.''
/iftara yaklaştıkça* saçmalıyorum açlıkla doğru orantı

Kime gebe kalırsan, doğabilecek gayrimeşru sorunlar, sonunda bir piç gibi dolaşır peşinde'

Ayrılık ne biliyor musun?
Ne araya yolların girmesi, ne kapanan kapılar, ne yıldız kayması gecede, ne güz, ne ceplerde tren tarifesi, ne de turna katarı gökte…
İnsanın içini dökmekten vazgeçmesi ayrılık.

ama ben simdi oturup aglarim buna :sulugoz:

Önemi yok alt yapı çalışması full :T:

Dolu dolu her şeyi konuşmak isteyip de tek kelime edememek var birde.
Sanırım en kötüsü de bu.
Dehşet patlama potansiyelim var şu sıralar.

Herşey sabit,ben sabitim.
Değişen yada değişecek hiçbirşey yok,hatta ömrümce burada böylece dursam ve üstüme el yapımı bir vazo konsa, kimseler beni farketmez.Napıyor bu? diyen olmaz,tam da ordayım..
Bir bedeni görünmez yapan koca bir yalnızlıkta..

İki satır birşeyler yazınca yine birilerinin kalbini fethetmeye çalışıyor damgası yiyoruz hemen.
Oysa bilmiyorlar bizim iç savaş halinde olduğumuzu..

Nasılım?
Yansıttığım kötü duyguları soruyorsan,ilgi budalası deyip geçebilirsin.

Gebericem ulan aşkından” diyen insanların samimiyeti için dönüyor bu dünya,
süslü kelimeleri sıralayıp kendini sevenler için değil.

Bazen hiçbir şey yetmez,ne yaparsanız yapın yetmez.
Olduramazsınız...Sonrası da yorulmak işte,belki de yormak..

Cenazen olsa saçıma jöle sürüp gelirim,
Sana olan nefretimi tartışmayalım istersen.
/ciddiyim

''Olmasını istediğimiz şeylerle olan şeylerin arasındaki farkı, nasip sözcüğüyle kapatıyoruz.
Nasip bizim yara bandımız…''
Hayran kaldım bu söze :/
Şurada dursun,özet niteliği taşıyor sonuç olarak *

Aslında sizi/seni insan sayaraktan konuşuyordum/tartışıyordum.
Fakat insanlığın neslinin tükendiğini haliyle insanlağının egolarına mağlup olduğunu unutmuşum.
Biborin, dereng mam! =)

tumblr_npzcyi4Rlz1sw7n8ro1_1280.jpg

Rezil bir planın ortasına düşen çocuklardan daha günahsızı yoktur.
Sinek gibi görülen o insanlığı, düştüğü yerden kaldıracak olan gücü, ne salt akılla ne de salt öfkeyle anlayabiliriz.
Din uğrunaysa bu eziyet ben dinsizim,millet,vatan uğrunaysa ben vatansızım milletsizim.
Çocuklara dokundurtma artık Allahım !

İnandırmaya çalışıp, inanmaya çalıştığınız ve aslında inanmadığınız her şeyi midenizde uçuşan, başınızda esen şeylere bağlayın..
Sonra da atın kendinizi yalanlarınızdan aşağı..

Bir seyi saklamak istiyorsan açığa koy, çunku bakmak kimsenin aklina gelmez.
Insan yazarkende susuyor bazen.

Milliyetçi kimliğe sahip olanlardan kesinlikle haz almıyorum.
Yahu Kürdün,Türkün,Fransızn,İngilizin ,İspanyolun milliyetçisi, veyahut diğer milletlerin ?
Milliyetçiliği benimsemek nitekim vatana ihanet sayılmaz mı ? Nedenmi?
Fransız ihtilalinde,Milliyetçilik siyasal bir unsur olmadımı,bu siyasal unsurla çok uluslu devletler parçalanmadı mı ?
Vatan derseniz eyvallah boynumu vursunlar vatan uğruna ama eylemleriniz vatan sevgisinden kaynaklanmıyor popülarite uğruna kendinizden başka olanları gömmek,arkanızı sağlama almak için yapılan eylemler bunlar..
En basit örneği Pkk demi? Görünüşü Kürt milliyetçisi ama Kürte hiç bir yararı yok.
Vatan milliyetçilikle sevilmez,milliyetçilik deyip avrupadaki her boku takip etmeklede olmaz.Geçmişini atalarını hiçe sayarakta olmaz.Vatan sevgisi insanları sevmekle başlar.
Sorsan alayı Adolf Hitler'i kınar hatta küfürler eder.(bunların büyük kısmı milliyetçi kimliğe sahip olanlar)
Eee ulan man kafa Adolf Hitlerden farkın insan öldürmemen.
Dert etmeyin sistem zaten günahsız insanları öldürtüyor..
Pkk şerefsizi yüzünden gurbetteki askerlerimiz,Milliyetçiliği adam keserek biçerek,gömerek benimsemiş aptal insanlar yüzünden de cahilliğinden ne yaptığını bilemeyen masum, saf insanlar ölüyor (:
Allahım bu duamı dilekçe olarak gör;
Şu kullarını al artık bu dünyadan,dünyayı şerefsizlik,haysiyetsizlik,kör cahillik sömürüyor.

Nasılsın demene ihtiyacım var..
İyiyim derim, susarız.
Bu da yeter..

Geri