Bende bir resmin var yüzüme bakmıyor!..

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Ağa varya sanırım ben şizosfreni yolunda gidiyorum ?
Adını bile doğru yazıp yazmadığımdan emin olmadığım birşeye tutulduğumu düşünmekte dünyanın ayrı abestliği.
Herkesin gözü üzerimde herkes beni kötülüyor yada içinden beni azarlıyormuş gibi geliyor.Gelmiyor hatta direk öyle
Şizosfrenler öyle olduğunu düşünmezlermiş bizzat öyle olduğuna inanırmışlar
Yani anlayacağın benimde bu hastalığın hakkını vermem gerek öyle olduğunu düşünmüyorum bizzat öyle /:
Tamam yeter çok durdum ben.

Ha günlük şunuda diyim.
Yarın bilgisayarda güzel bir temizlik yapmam gerekcek aynı temizliği bu forum içindede yapmam gerekcek.
Şimdi diyeceksin ki niye buraya yazdın lan bunu.
Olum sabah gircem buraya birşeyler yazmaya okuyacağım bunu unutmuşsam hatırlayacağım.
Hem sanane lan ? Sen işine bak yazılarıma mukayet ol.

Ağa varya sanırım ben şizosfreni yolunda gidiyorum ?
Adını bile doğru yazıp yazmadığımdan emin olmadığım birşeye tutulduğumu düşünmekte dünyanın ayrı abestliği.
Herkesin gözü üzerimde herkes beni kötülüyor yada içinden beni azarlıyormuş gibi geliyor.Gelmiyor hatta direk öyle
Şizosfrenler öyle olduğunu düşünmezlermiş bizzat öyle olduğuna inanırmışlar
Yani anlayacağın benimde bu hastalığın hakkını vermem gerek öyle olduğunu düşünmüyorum bizzat öyle /:
Tamam yeter çok durdum ben.

Niye şizofreni değil de şizosfreni?
Kelime uydurma gibi bi semptomu var şizofreninin ama harf ekleme gibi bi semptom duymadım .p

Niye şizofreni değil de şizosfreni?
Kelime uydurma gibi bi semptomu var şizofreninin ama harf ekleme gibi bi semptom duymadım .p

Neyseki yazmayı bilmediğimi söyledim itibarımı fazla zedelemedin :/
Ya şizofreni yazdım yok lan böyle basit bir kelime değildir deyip şizosfreni yazdım atraksiyon kattım kendi kendime :D
Görmezden gelsen olmuyordu tabi demi.

Neyseki yazmayı bilmediğimi söyledim itibarımı fazla zedelemedin :/
Ya şizofreni yazdım yok lan böyle basit bir kelime değildir deyip şizosfreni yazdım atraksiyon kattım kendi kendime :D
Görmezden gelsen olmuyordu tabi demi.

Ben şizofrenmiş gibi görünmeye çalıştığın için yazdın sandım ya :D
Öyle görünmüyorsun diyecektim :D
Valla bozma amacı ile gelmedimdi .p

Ben şizofrenmiş gibi görünmeye çalıştığın için yazdın sandım ya :D
Öyle görünmüyorsun diyecektim :D
Valla bozma amacı ile gelmedimdi .p

Ağız tadıyla hastalık yaşatmıyorsunuz ki :D
Ayrıca googleden semptom ne diye baktım.
Direk bulgu deseydin keşke ya :D

Ağız tadıyla hastalık yaşatmıyorsunuz ki :D
Ayrıca googleden semptom ne diye baktım.
Direk bulgu deseydin keşke ya :D

"Uff siz halk ne diyorsunuz hani şey oluyo" moduna gireyim de iyice gıcık ol. Ama şunu söyleyeyim bi çok şeyin türkçesini getiremiyodum aklıma şimdi latincesi gelmiyo. Mesela ishal enterit demek, ben ishal bile demiyorum. Amelin var mı teyze diyorum. Hepsini burada öğrendim.
Mesela ateş demiyolar, sıtma tutuyo diyolar :D

"Uff siz halk ne diyorsunuz hani şey oluyo" moduna gireyim de iyice gıcık ol. Ama şunu söyleyeyim bi çok şeyin türkçesini getiremiyodum aklıma şimdi latincesi gelmiyo. Mesela ishal enterit demek, ben ishal bile demiyorum. Amelin var mı teyze diyorum. Hepsini burada öğrendim.
Mesela ateş demiyolar, sıtma tutuyo diyolar :D

Ahh bidehiç bişe anlamasada size kafasını sallayıp onaylayan hastaların hali içler acısı /:
Ben bile yaşadım adam sayıyor kafamı sallamıyınca tamam mı diye baskı yapıyor anlamasamda kafamı sallayıp tamam diyorum :D

Ahh bidehiç bişe anlamasada size kafasını sallayıp onaylayan hastaların hali içler acısı /:
Ben bile yaşadım adam sayıyor kafamı sallamıyınca tamam mı diye baskı yapıyor anlamasamda kafamı sallayıp tamam diyorum :D

Ben çok açıklayıcıyım ama ya. Mesela antibiyotiği yarım bırakmasın diye vaktim varsa etki mekanizmasını çizerek anlatıyorum.
Sosyokültürel düzeyleri düşük olanlara reçete dışında eline bi kağıda ilaçları hangi saatlerde alacağını yazıyorum. Tanısı konusunda da bilgilendiriyorum hem de latinceden kaçarak :D
Ama geri bildirimi şu oluyo, sanki acil değil de poliklinikmiş gibi benim nöbetlerimi bekliyo gelmek için :D yani bu kötü bi şey esasında, günde 500 hasta geliyosa 50-100 tanesi kontrole geliyo .p

Ben çok açıklayıcıyım ama ya. Mesela antibiyotiği yarım bırakmasın diye vaktim varsa etki mekanizmasını çizerek anlatıyorum.
Sosyokültürel düzeyleri düşük olanlara reçete dışında eline bi kağıda ilaçları hangi saatlerde alacağını yazıyorum. Tanısı konusunda da bilgilendiriyorum hem de latinceden kaçarak :D
Ama geri bildirimi şu oluyo, sanki acil değil de poliklinikmiş gibi benim nöbetlerimi bekliyo gelmek için :D yani bu kötü bi şey esasında, günde 500 hasta geliyosa 50-100 tanesi kontrole geliyo .p

Annemde bir ara öyleydi sıra alayım anne sana polikinikten diyorum :)
Yok oğlum geçen acilde bir doktor vardı çok iyi, saatlerce beni dinledi herşeyi anlattı acile gideceğim tekrar derdi 2-3 kez öyle gitmişliği vardır :D
Açıklayıcı olmanda ayrı güzel en azından anlattıklarının anlaşdılığını biliyorsun neye kafa salladığını bilmeyen hastalar olmuyordur karşında :D

Günlük kıymetimi bil lan,bak adını değiştirdim biraz bakım verdim sana;
Fiyaka oldun lan çakaaal :D
Olum sende duydunmu lan bana bölücü etiketi vurulmuş ? Olum ben neyin bölücüsüyüm neyi bölmüşüm şuana kadar (:
Görüyorsun burada iki kelimeyi yan yana getirip cümle kuramıyorum. Bu acizlikte birşeyleri bölme amacım olamaz herhalde. Yanılıyor muyum?
İnan ben tost yapınca ekmeği bile ikiye bölmeyi beceremeyen bir adamım.
Fazlasıyla level kasmam gerek sizin bana attığınız ''bölücü'' katmanına çıkmam için.
Utanılması gereken insanlar olduğunuzu biliyorsunuz demi ?
İnsan dedim'de insan neden bir yere ait olmak zorunda ki ?
Neyse; Agır berda kayê xwe da ber bayê/Samanı ateşe verdi, kendisi kenara çekildi.

Tost ekmeği zaten bölünmüş satılıyo bebik :D

Günlük al bu sana;
Sesini kısıp izle /:

[YOUTUBE]BIHrkqBFUL4[/YOUTUBE]

Ben sizden de değilim, diğerlerinden de.
Ben, ölüme dair yemin etmeyenlerden, tehdit savurmayanlardan, dinini ve ırkını aklının yerine koymayanlardanım.
Bir kahvenin 40 yıl hatrı olduğu bu dünyada bir muhabbetin 1günlük hatrı olmaması; apayrı bir çıkar meselesi.

Biraz kartol, biraz sımışka, biraz da peynir koyup büyük bir bezin içine denk yaptım, vurdum kendimi yola zamanında...
Dağlara,bayırlara attım zamanında kendimi,eşsiz bir havasının var olduğuna inanırım en azından kendimi huzurlu hissettiklerim anların çoğunluğu; Küçükken köyde koyun sürüsünün peşine vurup dağlara,bayırlara gittiğimiz anlardır.
Evet belirtmek isterim ki;
Biz dağlara it sürünün peşinden değil,Koyun sürüsü,inek sürüsünün peşinden gittik.Bazen de bizde oğçin,bazı yerlerde de yayla muzu olarak adlanrılan bitkiyi/sebzeyi toplamaya gittik.

Geri