Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bencil olmak mı, kendini unutup sevdiklerini düşünmek mi?
Şimdi herkes tutmuş bencil olmak şöyle bencil olmak böyle diyip bencilliği yerden yere vuruyor aslında kimse bilmiyor ki herkes azda olsa bencildir. şöyle bir düşünmek gerekirse, bencillik hayatta kalma içgüdüsüdür güçlü hissetmektir, kendine güvenmektir sana senden daha fazla kimsenin yardım edemeyeceğini bilmektir bencillik bence başkalarını hiç düşünmemek değildir. sevdiğin birini mutlu etmeyi neden istersin? o mutlu olunca sen mutlu olursun çünkü. o öleceğine ben öleyim neden dersin? onun yokluğunun acısını çekmemek için. ben yemiyim de çocuğum yesin neden dersin? çocuk hasta olup üzülmene sebep olmasın diye. herşeyin başlangıcıdır bencillik bunu kabul edenler hayatı çözmekte bir adım atabilmiş demektir..
müdürümün sözü geliyor aklıma bir konuşmada. bencil ol,insan ne yaparsa kendine yapar,bak ben sana zarar veremem sen kendine verirsin, kendini düşün derdi. ben sevdiğim şeyleri düşündüğüm kadar kendimi düşünmedim hiç. bu söylediği de benim yapamıcağım birşeydi.