Bence; Ekmek tüketme!

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Boş ver abi, yesinler ve nalları erkenden diksinler. Sen yeme, uzun yaşa; ülkenin sana daha çok ihtiyacı var. Günde iki ekmek yiyorum bu arada.

ekmek de yemeyeceksiniz, pilav da yemeyeceksiniz…… bulgur da yemeyeceksiniz, yulaf da yemeyeceksiniz, makarna da yemeyeceksiniz……

569D2897-AC55-4A61-B567-AB6D4B186782.jpeg

Makarna ve pilavı bile ekmekle yiyorum ben, ne demek ekmek yeme..
Aşureye ekmek banan Kamil bey, millete ekmek yeme diyor..

Ekmek kızartıp sıcak sıcak üzerine tereyağ, nutella, fıstık ezmesi, muz ve çilek reçeli sürüp yiyesim geldi….. psikolojim hasta

Üstteki sucuklar da fena değilmiş

Yoruma kapalı uyarısını şimdi gördüm, forum yönetimi çalışmıyor cehape belediyeleri gibi çukurları açıp açık bırakıyor, verin yetkiyi kamile kilitlesin konularını oto

en sevdiğim ekmek türü çekirdekli ekmek ona da bir şey surulmuyor jansmms

Ekmek yemediğim zamanlar bundan yiyorum efsane bir şey ama iradesi olmayan almasın, 1 paket gider bir oturuşta

233B9402-5CCD-4137-901B-B8F2FD366337.jpeg
Paket bitmiş biraz kırıntılar kalmış kusura bakmayın agshhsjd

Özür dilerim arkadaşlar, ben yoruma kapalı yazısını görmedim. Çünkü Kamil bey yazınca sadece başlığa bakıp yorum yapıyorum, içeriği okumuyorum.
@aegishjalmur normalde özet geçerdi de ondan önce yazdım tüh.
Admin yok mu forumda ya, silin tüm yorumları..

Ekmek yedigimde Hic acikmiyorum söyle Iki gün tok tutuyor mübarek
Bu yüzden ekmeksiz dünyaya hosgeldim
Bazen ekmek yedigim oluyor Hafta sonu evde olursam bir ara ekmek yiyorum yoksa Simdi türkcesi ne bilmiyorum onu yiyorum sormayin:D

cocugum yapma dedigin de Tam tersi yapilir ya onun gibi oldu Pardon o Halde :D sjsjjsjs

Kamil abi neden biz yokmuşuz gibi davranıyorsun

Abi ne yicez kahvaltı ekmeksiz olur mu xd canım bazlama istedi

Son düzenleme:
Bazı yemeklerin yanında olmak zorunda. Adana Kebap nasıl ekmeksiz yenir ki?

Geri