Bence; Ekmek tüketme!

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Şimdi, Bazıları bana kesinlikle laf edecek biliyorum ama, ben sadece okuduklarımdan çıkardım bazı sonuçlar itibari ile düşünüyorum. Maalesef ülke insanımızın yemeklerde "Ekmek yemeden doymam." alışkanlığı sebebiyle düzgün bir beslenme yapısına sahip olmadığını düşünüyorum. Ekmek yerine, sadece yemeklerin özellikle sebze yemeklerinin, tüketilmesinin çok daha faydalı olacağını düşünüyorum. Elbette asla ekmek kullanmayın demiyorum, eyvallah. Ama mümkün olduğunca az olmalı. Sadece pişirilmiş yemek tüketmenin çok daha faydalı olduğu kanısı uyandı bende nasıl oldu bilemem.

---------------- YORUMA KAPALI!‐-----------

Okuyan bir cahilin zırvalaması sayarsın en fazla.

valla abi akşam sebzeli kremalı çorba yaptım içtim. şimdi fırına sucuk koydum 1 bageti de hazırladım :((( bi daha mı gelcez dünyaya sonuçta

bi de ben eşşeğim o yüzden ünlemlerden korksam da yorum yaptım üzür dilirim

bi de yoruma kapalı uyarısı dark sideımı uyandırdı. onu yazmasaydın konuya bile girmezdim. kahretsin bugün de belalıyım ;) fljffhfjfjfj

Abi zamanında yemişsin ekmekleri, şimdi bize yeme diyorsun..

Yoruma kapalı olduğu için yorum yapamıyorum.

Paylaşım için teşekkürler + rep

Yaklasik 5 yildir ekmek tuketimini minimuma indirmis birisi olarak;

Ekmek tuketmek gercekten vucud icin saglikli olmadigini gordum yasadim.

DOYAMAM BEN! Bende oyle diyordum, haklisiniz da ilk baslarda doyamiyor - mus gibi hissediliyor fakat alistiktan sonra ekmeksiz de doyuldugunu anliyorsunuz ve hatta ekmegi birgun fazla tukettiginizde nasil kisa zamanda aciktiginizi ve siskinlik yaptigini anliyorsunuz.

Velhasil ekmek tuketilir ama cok az. Tavsiyemdir.

Ekmeği azaltalim .chpli belediyelere rica ederim halk EKMEK fırını acsinlar .akp açmıyor manisada var mi?

Geri