Ben ve Mastor.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ona er ya da geç kavuşacaksın dostum. Kaybetmek ve bulmak değil mesele onu hissetmek. Ya insan kiligina girip her gun aramizda dolasiyorsa? bunu bilemessin. O her seye gucu yetendir. Seni izlemediğini dusunebilirsin bu insanligin yaratilisindan beri varolussal sorunlarin temelinden gelmekte. Gelecek nesil deist ya da ateistler olucak fakat din ve allah kavrami milyonlarca yildir hic bir zaman kaybolmadı. Olmayan bir seyin espirisini bile yapabiliyorsan ruhuna kazinmis ufacik bir sey bile var demektir. Sen topluma ve insanliga olan nefretin icin bir suclu arayisindasin o kadar. Ona hic kendisini sana anlatma firsati verdin mi? hic sana emrettiklerini bir kez olsun objektif bir sekil de okudunmu?

Sen bunlari yazinca
Düsündügüm;

Peki bu kadar kotuluk ve pisligin yaratildigi bir dunyada sana iyiligin ne oldugunu nasil gosterebilirdi? bir seyin zitti olmadan baska bir olgunun gerekliligini nasil kavrardin? gordun mu az once dedigim gibi. İnsanligin kendi yapmis oldugu kotuluklere bir cevap bulamadigin icin bir suclu ariyorsun. Vicdanini rahatlatmak , uzuntunu hafifletmek icin olmayan bir seye kiziyorsun? Olmayan bir seye kizmak biraz tezat degil mi?
Sonuçta herşeyi yaratmış onun izni ile yapılıyor.burada şeytan değil şeytanı yaratanda kabahat.iyi şeyleri Allah’a bağlayıp kötülükleri insanın ve şeytanın üstü atmak kendini aldatmaktan başka bir şey değildir.

Sonuçta herşeyi yaratmış onun izni ile yapılıyor.burada şeytan değil şeytanı yaratanda kabahat.iyi şeyleri Allah’a bağlayıp kötülükleri insanın ve şeytanın üstü atmak kendini aldatmaktan başka bir şey değildir.
Küllüyen allahin uzerine atmak kacinci seviye bir kaçış? Kaçinci seviye "elimden bir sey gelmiyor bu yuzden inkar etmek en iyisi" argumanı ahbap? Sen de suclayip kenara cekilmis olmuyormusun kınadıkların gibi ...

• Beğen
Tepkiler: 0
Küllüyen allahin uzerine atmak kacinci seviye bir kaçış? Kaçinci seviye "elimden bir sey gelmiyor bu yuzden inkar etmek en iyisi" argumanı ahbap? Sen de suclayip kenara cekilmis olmuyormusun kınadıkların gibi ...
Sen bu konuda çok saf iyimser kalmışsın.irademin dışında geldiğim bir dünyaya kimseye karşı sorumluluğum yoktur.vaktim dolunca giderim kimsenin görmediği,duymadığı şahit olmadığı bir meçhule.kafanı yorma böyle şeylere insanı hayatta ayakta tutan tek yalandır dinler.maneviyatsız ayakta kalmak büyük bir başarıdır..

Sen bu konuda çok saf iyimser kalmışsın.irademin dışında geldiğim bir dünyaya kimseye karşı sorumluluğum yoktur.vaktim dolunca giderim kimsenin görmediği,duymadığı şahit olmadığı bir meçhule.kafanı yorma böyle şeylere insanı hayatta ayakta tutan tek yalandır dinler.maneviyatsız ayakta kalmak büyük bir başarıdır..
Sen de kınadıkların gibisin hacı

• Beğen
Tepkiler: 0
Geri