Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Son nefesimizde iman nasip oluyor bize.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden olmasın sende katılSon nefesinizi birlikte mi vereceksiniz yani?
Unuttun mu Yabani bana evlen demiştin? Bende evlenme kararı aldım o günden sonra, değerlendiriyorum.Neden olmasın sende katıl
Neden evleneceksin derdin ne ne zaman dedim öyle birşey hatırlamıyorum beni dinleyeni de ilk defa görüyorumUnuttun mu Yabani bana evlen demiştin? Bende evlenme kararı aldım o günden sonra, değerlendiriyorum.
Yabani seni ne zaman görsem aklıma Aşkın Yur Yengi'nin Yabani şarkısı geliyor.Neden evleneceksin derdin ne ne zaman dedim öyle birşey hatırlamıyorum beni dinleyeni de ilk defa görüyorum
Medine yolcusu kalmasınYabani seni ne zaman görsem aklıma Aşkın Yur Yengi'nin Yabani şarkısı geliyor.
Turistlik tatil mi yapacağız?Medine yolcusu kalmasın
Yani geleneksel şeytan taşlama festivaline katılacağız biletler diyatex’tenTuristlik tatil mi yapacağız?
İnsanları mı taşlayacağız? Tamam olurda sende arada kaynama Yabani üzülürüm. :/Yani geleneksel şeytan taşlama festivaline katılacağız biletler diyatex’ten
Yani şeytandan neyim eksik : )İnsanları mı taşlayacağız? Tamam olurda sende arada kaynama Yabani üzülürüm. :/
Kendini bilen biri ne kadar hoş.Yani şeytandan neyim eksik : )
Eksiden üyelerle nasıl medeni konuşmalar yapıyormuşum peahhİnsanları mı taşlayacağız? Tamam olurda sende arada kaynama Yabani üzülürüm. :/
Allahı kim bulmuş ki biz kaybedelim.sen dinden kopmasan bile senden gelecek nesil kesin deist yada ateist olacaktır kaçınılmaz..Olur olur hacı o hiç ummadığınız bir anda aklınıza gelip kalbiniz bir kıvılcım yakar. Zaten bir gün ona döneceksiniz , neticede size kendi ruhundan üfledi...
Ona er ya da geç kavuşacaksın dostum. Kaybetmek ve bulmak değil mesele onu hissetmek. Ya insan kiligina girip her gun aramizda dolasiyorsa? bunu bilemessin. O her seye gucu yetendir. Seni izlemediğini dusunebilirsin bu insanligin yaratilisindan beri varolussal sorunlarin temelinden gelmekte. Gelecek nesil deist ya da ateistler olucak fakat din ve allah kavrami milyonlarca yildir hic bir zaman kaybolmadı. Olmayan bir seyin espirisini bile yapabiliyorsan ruhuna kazinmis ufacik bir sey bile var demektir. Sen topluma ve insanliga olan nefretin icin bir suclu arayisindasin o kadar. Ona hic kendisini sana anlatma firsati verdin mi? hic sana emrettiklerini bir kez olsun objektif bir sekil de okudunmu?Allahı kim bulmuş ki biz kaybedelim.sen dinden kopmasan bile senden gelecek nesil kesin deist yada ateist olacaktır kaçınılmaz..
Şuan Türkiye’de en hızlı yayılan şey inançsızlık.şayet Allah varsa dahi onu gene yüzüne karşı inkar edeceğim.bu kadar kötülüğü pisliği sapığı yaratan birine asla secde etmem.Ona er ya da geç kavuşacaksın dostum. Kaybetmek ve bulmak değil mesele onu hissetmek. Ya insan kiligina girip her gun aramizda dolasiyorsa? bunu bilemessin. O her seye gucu yetendir. Seni izlemediğini dusunebilirsin bu insanligin yaratilisindan beri varolussal sorunlarin temelinden gelmekte. Gelecek nesil deist ya da ateistler olucak fakat din ve allah kavrami milyonlarca yildir hic bir zaman kaybolmadı
Peki bu kadar kotuluk ve pisligin yaratildigi bir dunyada sana iyiligin ne oldugunu nasil gosterebilirdi? bir seyin zitti olmadan baska bir olgunun gerekliligini nasil kavrardin? gordun mu az once dedigim gibi. İnsanligin kendi yapmis oldugu kotuluklere bir cevap bulamadigin icin bir suclu ariyorsun. Vicdanini rahatlatmak , uzuntunu hafifletmek icin olmayan bir seye kiziyorsun? Olmayan bir seye kizmak biraz tezat degil mi?Şuan Türkiye’de en hızlı yayılan şey inançsızlık.şayet Allah varsa dahi onu gene yüzüne karşı inkar edeceğim.bu kadar kötülüğü pisliği sapığı yaratan birine asla secde etmem.