Ben Terörle Yaşamaya Alışmayacağım Sen Şiddet Dilinden Vazgeçeceksin!

Konu sahibi son olarak 2961 gün önce görüldü
İçeriği yazan arkadaşın kullandığı üslupun bahsettiği üsluptan çok mu farkı var acaba?
Onun dışında dediklerinin bir çoğuna katılıyorum ve gerçekten Justin Trudeau gibi bir başbakan hasreti var içimde.

Ama şunu da es geçmeyelim: Justin Trudeau gibi bir başbakanımız bile olsa, kurduğu düzenin içine edecek insanlarımız var bizim.

Başa kim geçerse geçsin her zaman olan masuma oluyor. Düzenin kökten değişmesi lazım , halkını kendi canından daha kutsal sayacak insanlar lazım.

Evet bence de çok abarttım. Tamam gideyim öyleyse.

Birincisi ateizm bir inanç değildir o yüzden zaten tiye alamazsın.
Uygunsuz gülmeler emir veren sesler şizofrenin ilk safhalarıdır.
Normal insanlar için kansere çare bulmaktan önemli bir olay yoktur. Senin önceliğin sanırım survivor neyse ben derneğe çay içmeye gidiyorum. Sende gel diyeceğim ama senin daha önemli işlerin vardır

à bientôt :)

Sen kanseri hayatında en mühim şey olarak görmeye devam et. Hakkımda da neyin önceliğim olduğu hususunda atıp tutma. Hadi Sherlock Holmes, hadi başka kapıya.

Sen kanseri hayatında en mühim şey olarak görmeye devam et. Hakkımda da neyin önceliğim olduğu hususunda atıp tutma. Hadi Sherlock Holmes, hadi başka kapıya.

Benim için insan hayatından önemli bir şey yok.
Bir gün öğrenmen dileğiyle diyeyim o zamana kadarda olmadık yerde gülme insanlarda benim gibi düşünüp beyaz gömlek giydirebilir.
Esen kal

Siz önce o leş kokan dilinizi değiştireceksiniz.

bunu sevdim

Geri