Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hümayı görünce babamı görmüş gibi sevindim nedenseAgnostisizm.
Ben de sevindim.Hümayı görünce babamı görmüş gibi sevindim nedense
İyi hoşgeldin arada böyle git gel yap içimiz ısınsın.Ben de sevindim.
Unutmazsam gelirim Yabaniİyi hoşgeldin arada böyle git gel yap içimiz ısınsın.
Allah’ına kurban..Unutmazsam gelirim Yabanihoş buldum.
Varsa kurban olursun.dAllah’ına kurban..
Aa sende mi benim gibi dinsizsin bilmiyordum..halbuki tam bi kuran kursu talebesinin ismini taşıyorsunVarsa kurban olursun.d
Ne alaka.d isim ile inanç mi bağdaştırılır? Ben deistim.Aa sende mi benim gibi dinsizsin bilmiyordum..halbuki tam bi kuran kursu talebesinin ismini taşıyorsun
Hüma genelde KK talebeleri kullanır.tabi ki alakası yok işi bulandırmaya severim..ne ara deist oldun pes!agnostlik daha mı iyiNe alaka.d isim ile inanç mi bağdaştırılır? Ben deistim.Ama şu aralar agnostik olma yolunda ilerliyor gibiyim.
Uzun zamandır öyleyim.Hüma genelde KK talebeleri kullanır.tabi ki alakası yok işi bulandırmaya severim..ne ara deist oldun pes!agnostlik daha mı iyi
Anladım sizi.İslamın koşulsuz”iman”seçeneği gibi oldun şimdi,seni sorgulamayacağım olduğun gibi kabul ediyoruz..Uzun zamandır öyleyim.Yeni olan bir olay değil.
Alışkanlıklar ve toplumun temel yapı taşı olan bir din mevcut olduğu için ve çevremde çoğunlukla Müslümanlar olduğu için ağız alışkanlığı bir kaç cümle haliyle bana da endeksli. Ben insanlarla dini konular üzerinden pek konuşmuyorum, karşımdakine olan saygımdan ötürü de bunu pek dillendirmiyorum.
(Sorgulanmakta hoşuma gitmiyor.)
Bir yaratıcının varlığına inanıyorum.Lakin bu son dönemlerde bunu bilhassa sorgular oldum. Kendimi hiç bir dine mensup hissetmiyorum.
Benim varlığım dünya için bir nimet, istersen kabul etme.d sen kaybedersin ahaha.Anladım sizi.İslamın koşulsuz”iman”seçeneği gibi oldun şimdi,seni sorgulamayacağım olduğun gibi kabul ediyoruz..
İnancı olmayan biri için kaybetmenin bir karşılığı ve anlamı yoktur..yine de seni seviyoruz eski üyeler baş tacımız.Benim varlığım dünya için bir nimet, istersen kabul etme.d sen kaybedersin ahaha.
Beni kaybetmenin inançla bir ilgisi yoktur ama genede sen bilirsin. Teşekkür ederim Yabani. Ben de beni seviyorum.İnancı olmayan biri için kaybetmenin bir karşılığı ve anlamı yoktur..yine de seni seviyoruz eski üyeler baş tacımız.
Tmm hüma hanım seni inanç dışında tutuyorum.Beni kaybetmenin inançla bir ilgisi yoktur ama genede sen bilirsin. Teşekkür ederim Yabani. Ben de beni seviyorum.