“Ben tanrının oğluyum”

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Aa sende mi benim gibi dinsizsin bilmiyordum..halbuki tam bi kuran kursu talebesinin ismini taşıyorsun
Ne alaka.d isim ile inanç mi bağdaştırılır? Ben deistim. :) Ama şu aralar agnostik olma yolunda ilerliyor gibiyim.

Ne alaka.d isim ile inanç mi bağdaştırılır? Ben deistim. :) Ama şu aralar agnostik olma yolunda ilerliyor gibiyim.
Hüma genelde KK talebeleri kullanır.tabi ki alakası yok işi bulandırmaya severim..ne ara deist oldun pes!agnostlik daha mı iyi

Hüma genelde KK talebeleri kullanır.tabi ki alakası yok işi bulandırmaya severim..ne ara deist oldun pes!agnostlik daha mı iyi
Uzun zamandır öyleyim. :) Yeni olan bir olay değil.
Alışkanlıklar ve toplumun temel yapı taşı olan bir din mevcut olduğu için ve çevremde çoğunlukla Müslümanlar olduğu için ağız alışkanlığı bir kaç cümle haliyle bana da endeksli. Ben insanlarla dini konular üzerinden pek konuşmuyorum, karşımdakine olan saygımdan ötürü de bunu pek dillendirmiyorum.
(Sorgulanmakta hoşuma gitmiyor.)
Bir yaratıcının varlığına inanıyorum. :) Lakin bu son dönemlerde bunu bilhassa sorgular oldum. Kendimi hiç bir dine mensup hissetmiyorum.

Uzun zamandır öyleyim. :) Yeni olan bir olay değil.
Alışkanlıklar ve toplumun temel yapı taşı olan bir din mevcut olduğu için ve çevremde çoğunlukla Müslümanlar olduğu için ağız alışkanlığı bir kaç cümle haliyle bana da endeksli. Ben insanlarla dini konular üzerinden pek konuşmuyorum, karşımdakine olan saygımdan ötürü de bunu pek dillendirmiyorum.
(Sorgulanmakta hoşuma gitmiyor.)
Bir yaratıcının varlığına inanıyorum. :) Lakin bu son dönemlerde bunu bilhassa sorgular oldum. Kendimi hiç bir dine mensup hissetmiyorum.
Anladım sizi.İslamın koşulsuz”iman”seçeneği gibi oldun şimdi,seni sorgulamayacağım olduğun gibi kabul ediyoruz..

tarihte isa diye bir peygamberin yaşamış olduğuna dair kutsal olduğu inanılan metinler dışında kesin bir kanıt ve belge yoktur, şüphelidir. öyle ki kuran da bile isa peygamberin soy ağacı ile ilgili bilgi oldukça karışık ve tutarsızdır. isa'nın annesi meryem'in babasının imran olduğu ve harun diye bir kardeşinin olduğu yazar. halbuki kardeşi harun, babası imran olan meryem, musa'nın kız kardeşi olan meryem'dir. meryem'ler birbirine karıştırılmıştır.

Son düzenleme:
Anladım sizi.İslamın koşulsuz”iman”seçeneği gibi oldun şimdi,seni sorgulamayacağım olduğun gibi kabul ediyoruz..
Benim varlığım dünya için bir nimet, istersen kabul etme.d sen kaybedersin ahaha.

İnancı olmayan biri için kaybetmenin bir karşılığı ve anlamı yoktur..yine de seni seviyoruz eski üyeler baş tacımız.
Beni kaybetmenin inançla bir ilgisi yoktur ama genede sen bilirsin. Teşekkür ederim Yabani. Ben de beni seviyorum.

peygamberlik bir tür doğru zamanı tutturma meselesidir .))AD541F03-5C14-482F-97E0-C66135EB3EDC.jpeg

Geri