Ben size bi öneride bulunayım sacla ilgili :)

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Duygu senyurek bana cam yağı kullan dediyse o kadının sacinii gördüğümden beri kiskaniyorum:/ google yazıp bakın valla çok hoş saçları var hatun cam yağı kullaniyormus. Benim hiç uzamadan saçlarım iki ay dir masallah uzadi:p

Kel olanlar sarımsak da sürüyodu cacık öneriyorum :D
Şaka bi yana ben de denicem yoğurdu ilk defa duydum tşkler :p

Ben senenin 3 ayı denizdeyim zaten napalım yani denizden sonra saçlarıma bide yogurtmu süreyim anlamadım tam aciklama yaparmisin periyodu kullanin şekli ne kadar süre beklemesi gerektiği gibi

Canım ben kendi kullandıgım gibi söyliyim o zaman deniz suyunu ben 2 sene önce filan yapıyodum o sacım uzasın diye suanda görüldügü gibi cok uzun ama yogurt ile deniz suyunu aynı anda kullanmadım deniz suyunu bıraktım yogurda basladım onuda 3 günde bir yapıyodum ben yarım saat bekletiyodum

Elysion ben menekşe ve cam yağı kullaniyorum diğer yaptiklarimi yazmaya useniyorum sen düşün artık yogurt bilemiyorum ya beni yeni bi hortumun içine atiyorsun :p belki bilmiyosun benim saçlar kuaför hatasına kurban gitti ne yapacagimi sasmış durumdayım ise yaramazsa yakalarim seni :p

Miktarına gelince ben kendi sacıma orantılı yapıyodum yogurt dogal olucak yanlız markettekiler degil :)

Boya surdunmu bitanem sen sacına

Canım ben kendi kullandıgım gibi söyliyim o zaman deniz suyunu ben 2 sene önce filan yapıyodum o sacım uzasın diye suanda görüldügü gibi cok uzun ama yogurt ile deniz suyunu aynı anda kullanmadım deniz suyunu bıraktım yogurda basladım onuda 3 günde bir yapıyodum ben yarım saat bekletiyodum
Bu dediğin hazır yoğurtla olmaz ya saf keçi yoğurdu bulunan yada doğal yoğurt

Benim şaçlar dökülüyo , ama uzatmayı seviyorum ne yapmam gerek geçen sene uzattım baya bi dökülüyor diye kestirdim mecburen :agla:

Çam yağı ise o ßaşak o saç gürleştiriyor diye biliyorum. Uzamaya yardımcı oluyor mu diye fikrim yok. :dusun:

Çam yağı ise o ßaşak o saç gürleştiriyor diye biliyorum. Uzamaya yardımcı oluyor mu diye fikrim yok. :dusun:

Benim saçlar zaten gür annem zeytin yağı tatlı badem yağı sürüp denize şoka şoka çocukluktan bu yana gürlestirmis ama cam yağı uzatmaya yardimci oluyor menekşe ve bemiks ampulle karıştırıp kullanirsan 1 ayda 5 cm uzadı cnm bnm sacım

Anladım canım kötü olmus :(

Benim kuaförüm bursada en iyisidir benim saclarımın kırıklarını bile gözü kapalı aldı düsünün :D dümdüz yani hicbi yamukluk yok

Bu kadar yorum üstüne ben de bakım yapmaya gidiyorum

Geri