Ben size bi öneride bulunayım sacla ilgili :)

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Benim saca ne kadar düskün oldugumu bilmeyen yoktur heralde :p

Saclarımın bu kadar uzun kalın olmasını tamamen yogurta borcluyum ben cok konu acıyolar yok o bitkisel bu bitkisel filan diye ama hic biri dogru degil bunların amcam eczacı ordan bılıyorum ondada o kadar sey var ama hicbirini kullandırtmaz ne kadar deselerde bitkisel filan degil.

Ablamdan örnek veriyim onun sacları kısa ve seyrekti onun gitmedigi doktor kullanmadıgı o bitkisel seylerden kalmadı daha kötü yaptı sacını yok iğrendi filan yapmadı yogurt sacına. Sacımın uzamasını ama tamamen deniz suyu ben dayımı altınoluktan deniz suyu getirttirirdim o kadar severim saclarımı :D kullancagınız yogurt tamamen dogal olması lazım ev yapımı yani deneyin kendinizde fark edersiniz zaten. :)

Elysion canım şimdi sen deniz suyu ile mi yıkadın, yoğurt mu sürdün saçına? :o Benim de bi tane karışımım var bulduğum, o da faydalı. ßaşak sen de oku canım burayı. :p

Tek yoğurt mü sürüyorsun içine bişey katmadan ?

Uzaması icin önceden deniz suyu yapmıstım canım zaten cok uzadı artık kullanmıyorum deniz suyunu ama suan yumusak olması kalın olması filan hep yogurt la sadece yogurt bisi katmayın Lethe

Teşekkürler canım paylaşım için değişik, zahmetsiz ve ekonomik! :*

Kızlar tek ve kesin çözüm kurbağa bacağı!1!1
Kurbağa bacağını kazanda kaynatıp saçıma sürüyorum, faydasını gördüm kesin bilgi yayalım.

Hemen dalgaya alın bana kızanlar utansın!:D Elysion saol canım benim paylaşımın için erkeklerin çğu kel olduğu için dalga geçme gereksiniminde bulunuorlar:D

Hım yoğurtu duymuştum bende , ama ben memnunum ya yapmam heralde bide herşeyi süremiyorum ben saçıma:D zaten ne zaman yüzüme saçıma bişey sürsem kapı çalıyo biri öyle basıyo beni, sürmem artık :p

Ben gerçekten anlamadım. Yoğurt u maske gibi sürüyorsun yoksa sulandırıp yıkıyor musun?

Evet canım yarım saat beklet

Azra kim dalga konusunu yaparsa yapsın bitanem umrumda degil artık :)

Ben kelimi has zeytin yağı ile besliyorun çok gür ve dalgalı yakında reklam teklifi bile gelir o biçim

Ya yoğurt mu? Cilde iyi geliyor yogurt:p
Cam yagi diyorum bakın var bi bildiğimiz.
sağlıklı bi şekilde uzar. Yoğurda yazik:/ annem evden kovar valla:/

Yanlız o yaglar sac gözeneklerini tıkar diye biliyorum

Geri