Ben, muyendis ve Nil`icin ( BİZ ÜÇ KİŞİYDİK )

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Vay anasını, kendilerine yordukları şiire bak. Yusuf Hayaloğlu mezarında ters dönmüştür şimdi. Ne diyeyim, hayırlı olsun.
Bu nasıl bir yorumdur ya her yere elinizi uzatmak zorundamısınız .O zaman bende şöyle diyeyim bende seni beğenmiyorum senin gibi bakanları senin gibi düşünenleri senin gibi sırf siyasi görüşü yüzünden insan secenleri. Sonra kalkıpta gruplaştı falan demesin hiç kimse biz gruplaşmadık bizi siz itelediniz !Günlerdir muyendis gülücükleriyle acımasız yorumlarınıza usanmadan cvp lar vermeye çalıştı Jack siyasi tartışmalar dışında hepinizle arasını iyi tutmaya çabaladı şakaya verdi çoğu yorumlarını ben seviye seviye diye diye bir çoğunuzun hakaretleriyle savaştım.Şu konudan olsun uzak durmanızı isterdim bunuda yapamadınız ....................................

Bu nasıl bir yorumdur ya her yere elinizi uzatmak zorundamısınız .O zaman bende şöyle diyeyim bende seni beğenmiyorum senin gibi bakanları senin gibi düşünenleri senin gibi sırf siyasi görüşü yüzünden insan secenleri. Sonra kalkıpta gruplaştı falan demesin hiç kimse biz gruplaşmadık bizi siz itelediniz !Günlerdir muyendis gülücükleriyle acımasız yorumlarınıza usanmadan cvp lar vermeye çalıştı Jack siyasi tartışmalar dışında hepinizle arasını iyi tutmaya çabaladı şakaya verdi çoğu yorumlarını ben seviye seviye diye diye bir çoğunuzun hakaretleriyle savaştım.Şu konudan olsun uzak durmanızı isterdim bunuda yapamadınız ....................................

nil hanım biraz kısa yazar mısınız lütfen insan okuyacak bunu

Arkadaşlar ALLAH aşkına azıcık hatırım varsa şu çocukça gel gitlerimizi bırakalım .. Bırakın insanlar kendi aralarında kendi muhabbetlerini çevirsinler .. Herkesin hayata bakış açısı, esprileri algılaması, duyguları aşındırması vs vs farklı şekildedir ..
Varsa hatır hakkımı kullanmak istiyorum .. Bu başlığa provaktif yaklaşmayın ne olur ..

ben burdan arkadaşlara bir barış çubuğu uzatmak istiyorum

Muhalefet Olasım geldi.
Şaka maka da yeter yağni. Tamam konuyu açan arkadaşı sevmem ama bu kadar da laf olayını trollu hak etmiyorlar. Milleti kendi haline bıraksanız biraz. İşin b*kunu çıkarmasanız bence.

Bütün yorumları okudum.
Zamanıma acıdım.

Konunun asıl amacına gelirsek.
Allah muhabbetinizi artırsın kardeşim.
Daim olur inşallah..

vay kamiller :T: kamileler :T:
ne diyim ben size hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ELLAH size kamil iman versin,
kitkati almazlar ada'ya giderken, cay icerken kitkat yine yok, kahvalti ederkende yok,
tabi zati kimki bu kitty kimki

1972332_246921285480990_748056726_n.jpg

ELLAH muhabettinizi artirsin :hih:

Geri