Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hanım sen başlattın![]()
Ben senin yanlışını düzelttim.
Bu nasıl bir yorumdur ya her yere elinizi uzatmak zorundamısınız .O zaman bende şöyle diyeyim bende seni beğenmiyorum senin gibi bakanları senin gibi düşünenleri senin gibi sırf siyasi görüşü yüzünden insan secenleri. Sonra kalkıpta gruplaştı falan demesin hiç kimse biz gruplaşmadık bizi siz itelediniz !Günlerdir muyendis gülücükleriyle acımasız yorumlarınıza usanmadan cvp lar vermeye çalıştı Jack siyasi tartışmalar dışında hepinizle arasını iyi tutmaya çabaladı şakaya verdi çoğu yorumlarını ben seviye seviye diye diye bir çoğunuzun hakaretleriyle savaştım.Şu konudan olsun uzak durmanızı isterdim bunuda yapamadınız ....................................Vay anasını, kendilerine yordukları şiire bak. Yusuf Hayaloğlu mezarında ters dönmüştür şimdi. Ne diyeyim, hayırlı olsun.
Bu nasıl bir yorumdur ya her yere elinizi uzatmak zorundamısınız .O zaman bende şöyle diyeyim bende seni beğenmiyorum senin gibi bakanları senin gibi düşünenleri senin gibi sırf siyasi görüşü yüzünden insan secenleri. Sonra kalkıpta gruplaştı falan demesin hiç kimse biz gruplaşmadık bizi siz itelediniz !Günlerdir muyendis gülücükleriyle acımasız yorumlarınıza usanmadan cvp lar vermeye çalıştı Jack siyasi tartışmalar dışında hepinizle arasını iyi tutmaya çabaladı şakaya verdi çoğu yorumlarını ben seviye seviye diye diye bir çoğunuzun hakaretleriyle savaştım.Şu konudan olsun uzak durmanızı isterdim bunuda yapamadınız ....................................
ben onun yanlış olduğunu bilemeyecek kadar muhafazakar mıyım hanım ?
Bilmediğini düşündüğüm için düzelttim.
yaw hadi sparow yapsa anlarım bu dediğini de benim gibi entelektüel bir birikime karşı bu yargınız biraz lakayt değil mi ?