Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Atatürk öldü, RTE yaşıyor. Her lider gider, yerini bir başkası alır. Ölenden hayır gelmez. Heykelinden de hayır gelmez. O heykellere yapılan masraflar ile nice Fabrikalar dikilirdi bu ülkede. Diyorsanız Laiklik bana yeter, gerisi hikaye, Laikliğiniz sizin olsun, biz Müslümanız elhamdürüllah.
Yukarıda yazdığım cümlede anlatım bozukluğu var. Ne yazdığını anlayamadım. Açar mısın?
Bu ne ya? Tebrik edip geçin ne gerek var böyle şeylere.
Atatürkçüyüm diye geçinip HDP ye oy veriyorlar sonra kalkıp neyse ya aman karışmıyom
Sen bir başka konuda Elazığ da Chp li vekil için "millet dün Erdoğan için kutlama yaparken bende CHP için sokakta kutlama yaptım CHP bayrağıyla. Karışmadılar " demiştin.
Doğrusu da budur ..
Bu başlıkta da seçim sonuçlarının ardından bir başka üye kendi tepkisini veriyor.
Şiirle bundan daha barışcıl bir tepki düşünemiyorum ..
Yorumun ne
bu tutarsızlığa dem vurdum.
Kardeşim sende Damla gibi tanımıyorsun beni. Levo dan şakalaşıyorduk. Ne işim var tek başıma Akp lilerin içinde CHP bayrağıyla deli miyim benEspirileştik o anladı beni.
Benim yorumumda tutarsızlık yok duruşumda hiçbir sapma yok yıllar oldu bu forumdayım 16 yıldır akp ye karşıyım ne oy vermişliğim ne desteklemişliğim var.
Sadece bana komik geliyor seçimden sonra bu tarz paylaşımlar ona tepki gösterdim.![]()
Devletin fabrika kurduğu ülkeler Sosyalist ve Komunist rejimi ile yönetilen ülkeler. Bunlardan günümüzde üç tane kaldı. Kuzey Kore, Küba ve Çin. Çin Halk Cumhuriyeti artık katı bir komunist ülke olmaktan çıktı ve ekonomisini dışa açtı. Tüm büyük Amerikalı ve Avrupalı şirketlerin Çin'de fabrikaları var.
Heykelleri boş verelim iktidar olduğunuz dönemde kaç tane fabrika kurdunuz? Peki kaç işletmeyi özelleştirme adı altında yandaşlarınıza peşkeş çektiniz? Bakınız devlet adına sahip olduğumuz bir çok kuruluşu ya kapattınız ya da özelleştirdiniz bunların en büyük örneği ; son şeker fabrikaları özelleştirmeleridir.Oysa ki heykelleriyle nice fabrikalar kurulur dediğiniz Mustafa Kemal'in sağlığı ve sonrası da dahil sanayi atılımları bu ülkenin gelişmesinde büyük rol oynamıştır. Gelelim asıl meselenin odak noktasına sizin anlamadığınız ve anlamamakta ısrar ettiğiniz şey bu ülke vatandaşlarının Mustafa Kemal'e bu kadar sevgi ve saygı duymasının yegane nedeni gösterdiği ışık, açtığı yoldur.Her lider gidebilir amenna.Dünya üzerine kazık çakmış hiç bir lider yoktur.
Yine anlamadığınız ve anlamamakta ısrar ettiğiniz nokta şudur: Otuz yıl sonrasında Erdoğan öldüğünde ileri ki nesillere aktarabileceği bir fikir bir düşünce sahibi değildir.Unutulacaktır, unutulmaya mahkum kalacaktır.İşte Mustafa Kemal ile arasında ki en büyük ve temel fark burada ortaya çıkar.Diyebilirsiniz ki ben unutmayacağım o da sizin hayal gücünüzün sınırlarıyla orantılıdır.
Ha bu arada savunduğunuz ve ortaya attığınız iddiaya da karşılık gelecek bir açıklama yapayım.Bu ülkede ki bütün büstler döküm ocaklarında üretilir.Eğer özel bir istek yok ise.Tamamı kum maçalı kalıplarda şekillendirilip öyle üretime alınır.Bunun kum, reçine , serter, amin gazı yine dökümde kullanılan çelik, demir , bakır teller dahil toplam maliyeti 150 tl'yi geçmez. bu ülke de 3000000 heykel olduğunu düşünürsek bu da 450 000 000 Tl yapar. Bu söylediklerim döküm heykeller ve büstler için geçerlidir.Beton ve alçı heykeller boyutuna göre değişir.
Yani lafı şuraya getireceğim; siz bu kadar parayla hiç bir bok yapmadınız.Burada gelip de nice fabrika kurulur diyerek ahkam kesmeyin.Önce elinizdekinin değerini bilin sonra heykellerin parasıyla fabrika kurun.
Yeter Mustafa Kemal'in ismini kullanarak yaptıklarınız.