Ben mi kimmişim?

Konu sahibi son olarak 3667 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi seni bilmeyen utansin:d
Ismini soylesen daha kolay olurdu(:

Zaten taniyorum biliyorum boşa yazmışsın :p atiiiiiiiii bize bilmedigimiz bisyler anlat:p
Ben soylemesem zor bulurdn burayi :p
Pampalarin cagirmiyor seni yazik :D
Memnun oldum tekrar atillaa :D ahsjdjdkdj ahahhaa biliom sovcen :D

Sopaaaa :D tabi ki sen soledin de bundan 1.5 sene önce bi hocamız solemisti gel diye unutmusum :D sen de vesile oldun ev kızı :) umarim kalici olurum ezdirme beni he buralarda :D sahip cik bana :D

Hepsini sıkılmadan okudum tekrar hoş geldin aramıza, Kalıcı olman dileğiyle :p

Sopaaaa :D tabi ki sen soledin de bundan 1.5 sene önce bi hocamız solemisti gel diye unutmusum :D sen de vesile oldun ev kızı :) umarim kalici olurum ezdirme beni he buralarda :D sahip cik bana :D

Hahahaha ezdirirmiyim hic hele de ben cagirmisim hic ezdirmem :p
Sahip cikarim tabii sen akilli olursan:D
olsun ben soyledim ve geldin demekki ben daha kiymetliyim agsjsjlf

Hos geldinizzz, Mirkelamin kostuktan sonra kostugu bos arsalar heep bina oldu. Bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim ? .) saka bir yana hos geldiniz, ickiyi birakmis olmaniza tanimsam da sevindim. Forumda gergin insandan cok eglenceli tipler gormek istiyor insan, umarim yaniltmazsin.)

Hos geldinizzz, Mirkelamin kostuktan sonra kostugu bos arsalar heep bina oldu. Bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim ? .) saka bir yana hos geldiniz, ickiyi birakmis olmaniza tanimsam da sevindim. Forumda gergin insandan cok eglenceli tipler gormek istiyor insan, umarim yaniltmazsin.)

Mirkelam kosarken de hep dudluktu oralar :D hosbulduk :) cok ugrastim baya bi ugrastim birakmak icin 1 sene oldu agzima surmuyorum umarim boyle gider cok saol :) ülke yeterince gergin zaten :D gerek yok öyle seylere rahat adamim ve eglenceli biriyimdir bu forumda olan eski arkadaslar da bilir kasmaya gerek yok ben neysem oyum :) neyse tekrar tisikkirlir sipirmin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri