Ben mi kimmişim?

Konu sahibi son olarak 3657 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamın Aleyküm gençler ben ati 27 yasindayim türkiyenin en mutlu sehri olan sinop ta yasiyorum forumlarin eski uyesiyim zamaninda sitelerde cesitli gorevlerim vardi ama siddetli gecimsizlik yuzunden ayrilmak zorunda kaldim :D bazi eski dostlar var diye burayi bi ziyaret edeyim dedim umarim kalici olurum :) neyse kendimi anlatayim biraz valla eglenceli biriyim hayati yasamayi daha dogrusu anı yaşamayi seviyorum paraya asla onem vermem varsa her turlu yerim o gun :D 10 sene kadar alkolik biriydim her aksam surekli icerdim bi gün cok icmisim ertesi gun tovbe ettim yaklasik 1 senedir agzima surmuyorum tekel bayinin onunden bile gecmiyorum o derece :) 2 yillik makine mezunuyum kpss ye gir cik gir cik yalama oldum (olmayinca olmuyo gafa yok demekki) cesitli iş sektorlerinde calistim taksicilik balikcilik ambulans soforlugu amator lig de kalecilik ve suan kpss ye calismaya calisan bi ogrenciyim :D yazlari defactio mavi veya farkli firmalara karakalem cizip gonderiyoruz ve urunlerini satiyolar ornegin kardes payi karakterleri gecen sene cizilmistir abimle beraber kendileri resim ogretmenidir. Onceden olsa hobilerim arasinda icmek icmek ve icmek diyebilirdim simdi sabahlari koşu aksamlari spor salonu halisaha diyebilirim :) muzik dinlemeyi severim ozellikle eskileri sabahlari kosarken mirkelam favorim gaza geliyorum ayrica yeni nesil sarkicilardan nefret ederim mış mış mış lar muş muş lar ne bilim follow me ler premsesler vs vs vs yabanci rock gruplari severim favorilerim coldplay radiohead ve nickelback dir yas ilerledikce slow a geciyoruz lise zamanlarinda metal dinleyip kafalari az sallamiyoduk :D neyse umarim kalici olurum beyler bayanlar bana karsi rahat olun yani ama simdiden soyliyim tanisaniz çok söversiniz :) hadi eyvallah..

Sinobun neresi birader ? (:

Şehirler mutlu olmayı nerden öğrendi?
Hoş geldin. tanışalığğmmm mığğ?

Aleykümselam atiiiiiiiii.
Fazlaca ortak özelliklerimiz var.
Aynı yaştayız. :) Ben de Samsunluyum, hemşehri sayılırız. :) Amatör kaleciliği brakalı henüz 1 yıl oldu. :) Ben de uzun zamandır alkol kullanıyordum ve tövbe ettim, o da yaklaşık 1 yıl oldu. :) Yazdıklarını okurken, bir kısmında kendimi gördüm. :) Acaba benide mi tanısalar söverler?

Bir de Sinop'un en mutlu şehir olduğunu gerçekten de kanıtlanmış, bunu neye borçlusunuz? :) Bi de neresindensin, aklıma hep Gerze gelir. :)

İstatistikler öyle diyo ben onlarin yalancisiyim :D ayrica ne kadar da tanismak isteyen bi üye :D

Maşallah de :/ Bilmiyordum öğrendim, teşekkür ederim beynimin bir gün belki kim milyoner olmak ister de işe yarayacak olan bilgiler bölümüne atarak uzaklaşıyorum.

Aleykümselam atiiiiiiiii.
Fazlaca ortak özelliklerimiz var.
Aynı yaştayız. :) Ben de Samsunluyum, hemşehri sayılırız. :) Amatör kaleciliği brakalı henüz 1 yıl oldu. :) Ben de uzun zamandır alkol kullanıyordum ve tövbe ettim, o da yaklaşık 1 yıl oldu. :) Yazdıklarını okurken, bir kısmında kendimi gördüm. :) Acaba benide mi tanısalar söverler?

Bir de Sinop'un en mutlu şehir olduğunu gerçekten de kanıtlanmış, bunu neye borçlusunuz? :) Bi de neresindensin, aklıma hep Gerze gelir. :)

Alkolu biraktigina sevindim kaleciligi biraktigina üzüldüm bari sen devam etseydin be hemserim :) valla ufak bi memleket oldugu icin en ufak bi taskinlik olmuyo herkez birbirini taniyo sayiyo ve seviyo dostluk kardeslik harika istatistikler gercekten de yanilmiyo :) ben sinop merkezdeyim gerze de hemen karsimizda ufak bi ilcemiz ama oralar zalım oralar ölü :D kimse yok genelde emekli kesim takilir orda :) ama sessiz sakin bi ilcemizdir orasida :) kapim herzaman acik hemserim sinop mefkeze beklerim saygilar sevgiler :)

atiiiiiiiii ağır liseliler üni bitirdi. hır gür bizden eksik olmas. beni 28 kere bandılar 8-9 nik aldım. doktora bandılar, hoca hanımı fena halde incittiler, fişneye bandılar, eften püften ve haksız yere. fever kızdı çekti gitti, neyse uzatmiim. bizim eski çete fena halde soğudu. mami var aktif (oggy). dişe dokunacak bişe olursa arada dalıom. seni burda görmek güzel. uğra aradabir. haa nick falan denişik. kim olduğumu yazmadım. feysten kamkiyiz, sinoba meslek içi eğitim seminerine geldim. sizin batınızdayım arada kastamonu var,pianistim. yeter mi bildin mi?

Hoşgeldin:)

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

atiiiiiiiii ağır liseliler üni bitirdi. hır gür bizden eksik olmas. beni 28 kere bandılar 8-9 nik aldım. doktora bandılar, hoca hanımı fena halde incittiler, fişneye bandılar, eften püften ve haksız yere. fever kızdı çekti gitti, neyse uzatmiim. bizim eski çete fena halde soğudu. mami var aktif (oggy). dişe dokunacak bişe olursa arada dalıom. seni burda görmek güzel. uğra aradabir. haa nick falan denişik. kim olduğumu yazmadım. feysten kamkiyiz, sinoba meslek içi eğitim seminerine geldim. sizin batınızdayım arada kastamonu var,pianistim. yeter mi bildin mi?
Abi seni bilmeyen utansin:d
Ismini soylesen daha kolay olurdu(:

Zaten taniyorum biliyorum boşa yazmışsın :p atiiiiiiiii bize bilmedigimiz bisyler anlat:p
Ben soylemesem zor bulurdn burayi :p
Pampalarin cagirmiyor seni yazik :D
Memnun oldum tekrar atillaa :D ahsjdjdkdj ahahhaa biliom sovcen :D

Memnun oldum güzel kardeşim Hoşgeldiniz..ALLAH utandırmasın inş

Hocam zaten feystten demistin bu siteye kop gel diye 2015 de :D gecikmelide olsa geldim :) zaten hocam firsat olmuyo bu ara baliga cikioz arada giriyorum telden iste. Eskiler yalan oldu bari biz kopmayalim dimi? Hocam bu taraflara beklerim oyle seminer falan olmaz tatile kop gel bi gunlugune tovbeyi bozarim sıkıntı yok (raki balık) :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri