feveran
Gümüş Üye
Ee siz eskiden hangi forumdaydiniz? Belki eski forumdas çıkarız. Ben en son yıllar önce geyikler ve cafemizah daydim ama tarih oldular tabi
geyikler nickin neydi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ee siz eskiden hangi forumdaydiniz? Belki eski forumdas çıkarız. Ben en son yıllar önce geyikler ve cafemizah daydim ama tarih oldular tabi
Bak dostum. Biz burda yabancıları sevmeyiz. Saçını başını yolmadan uza burdan. Auuuu Tekbiiir.
Aa siz de mi o forumdaydiniz? Asıl sizin nickiniz neydi :p
Nixie hanimcim sen yetkili birine benziyorsun benim şu nicki çok geç olmadan degistirsek?![]()
Cafemizah ya da geyiklerde bana bi tane kofti adam göstersene. Hepsi olağanüstü zeka, espri, hazırcevap, sorgulayıcı vs vs gibi yüksek insanlık vasıfları içerir. Şimdi iyi polis kötü polisle lettoya kimlik psişik algeletmottolarına ihtiyacımız yok. Bodoslama sorarız. Bekleyelim görelim.full testesteron içinde takılmıyor muyduk biz orada ? bunun cinsiyetinde kız yazıyor ?
Cafemizah ya da geyiklerde bana bi tane kofti adam göstersene. Hepsi olağanüstü zeka, espri, hazırcevap, sorgulayıcı vs vs gibi yüksek insanlık vasıfları içerir. Şimdi iyi polis kötü polisle lettoya kimlik psişik algeletmottolarına ihtiyacımız yok. Bodoslama sorarız. Bekleyelim görelim.
Tekrar hg letto mo ben de jared leto[emoji708]
Nick bulmak kolay da değiştirecek kimse yok![]()