Ben geldimm

Konu sahibi son olarak 3753 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lotte kestner olarak alsaydınız keşke nicki çünkü böyle ilk bakışta lotte nasıl desem tanımlayamıyorum :d ama misal şu gibi

e35d9c9df8ad75d80f09ecc20122769b.jpg

Hoş geldiniz elbette orası ayrı bir konu. Renk getireceksiniz belliki :d

Hoşgeldiniz

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eee forum önceden başka isimde var mı diyor
Buna da fake deyin cinsiyeti kız olunca forum adminden editörüne hoş karşılamalar ne ayaksınız dışarda kız görseniz salya akatacaksınız

Rainde nasıl yavşasam diye düşünüyo la hayrına kız bulun buna romantik herif ayaklarına bürünüyo komik durama düşüyo farkında değil

Hosbuldum arkadaşlar tek tek alıntı yapamiyirum çünkü mobil giriyorum ve forum saga sola kayıyor 0.0

Nixie hanimcim sen yetkili birine benziyorsun benim şu nicki çok geç olmadan degistirsek? :D

Hepinizfake sakin ol arkadaşım nedir bu banlatma hevesi :D hepinizfakebentek diyosun yani :p

Hoş buldum ay hm de aktif bir forummus ne güzel. İsmim lotte kestner dan :p bir şey soracam bu forum kaç yıldır var ya da başka bir forumun devamı falan mı?

Merhabalar,
Forumumuz 8 yıldır siz değerli üyelerine hizmet vermekte olup, bu 8 yılın 7 sini Forum Bahane, 1 ini Forumsal ismi altında geçirmiştir. Forumsal yetkililerimiz Emre, Gülse ve bendeniz Hatem nickli üyelerimizdir. Oggy, Feveran nickli üyeler gibi kendilerini forum yetkilisi olarak tanıtan kişilere itibar etmeyiniz.

Hoşgeldiniz.

mahmut tuncer geldi aklıma latte söylemişte lotte çıkmış gibi :/
Hoşgeldiniz Lotte hanım

Tekrar hosbuldum Teşekkürler. Nickimi degistirmezseniz başka nickle üye olurum yetkili kişiler -.-

Bende senin gibi eski günlerden aklıma gelen bir anı ile burayı bulmuştum. :) Acaba hala var mı diye bakınırken kendimi burada buldum. Çok güzel insanlar var, hoş bir ortam var umarım aramızda kalıcı olursun hoş geldin :)

Aynen ya bu kadar beklemiyordum hani forumu buldum da bu kadsr aktif ve geyik olacağını düşünmedim
Zaten o yüzden nicki o an dinlediğim şarkıcının adını seçtim çok düşünmedim :D hoş buldum tekrar. Ee siz eskiden hangi forumdaydiniz? Belki eski forumdas çıkarız. Ben en son yıllar önce geyikler ve cafemizah daydim ama tarih oldular tabi

forumsitesi.biz de takıldım bende 3 seneye yakın yöneticilik yaptım orada kapandı zaten sonra :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri