Ben Fero , Norm Ender, Ezhel

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
hem norm ender'i hem de fight kulüp'ü severek dinliyorum, ikiyüzlüyüm.:malumat:

Ezhel ve Ben Fero kendi tarzinda guzel sarki yapiyolar. Isteyen RAP dinliyor, isteyen TRAP, isteyen GANGSTER RAP, melanko da cok. Bu Hip-Hop kulturunun guzelligi bence.

mor kinder reel yasantisinda fikirlerini sevdigim biri, ama RAP tarafinda uc bes senede bir ortaliga diss atip piyasa yaptigi icin sevmiyom.

Norm Ender'i eski rap dinleyenleri bilir, diğer iki beyfendi son dönemlerde meşhur olmuş kişiler. Yakın zamanda "mekanın sahibi" isimli parça ile iyi bir çıkış yapan Norm Ender diss atarak Ezhel ve Ben Fero ya gönderme yapmıştır.

Norm terbiyesiz bir ikilidir. Ama gerçekten yaşanılan bütün sorunları apaçık dile getirmiştir. Ender bitirdi bana göre onların kariyerini. Fight kulüp ben feronun bence rapte bitişi oldu. Ama yine dinlenir bilemem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

parcadan degil kisilerden bahsetmisler :D allam allam daha neler gorcez .ddd

O trap değil mumble rap oluyor.

Bunlar da müziğin Pucca'sı, Ahmet Batman'ı.

Genel kültür konusu açarsın yorum almaz fero mero hero açarsın geceden beri yazarlar... :icon_cokkizdim:​

Kimdirler nedirler hiç bilmem; tanımam.
O kadar tarzım değil.

Ezhel : Kırmızı - Kara burası Ankara La bebe den bazı YouTuberlarla asimile olsa da iyi bir raper.
Ben Fero: Ne rapçidir ne de şarkıcı. Sadece bir YouTuber. Ötesi olamaz.
Norm Ender : Önemli bir raperdır. Sürekli yaptığı disslerle gündeme gelse de güzel rapleri vardır. Ceza , Sago , Fuchs ,Fuat , Saian Defkhan klasmanında olmasa da Sansar, Gazapizm vs klasmanında bir rapçidir. Eksik etek dahil olmak üzere gündeme ve popüler kültüre diss atan biridir.

Uzun lafın kısası dissleşme güzeldir.

Sagopa'cığım ''ama galibaaaa'' dediğinde hepsi diz üstüne çöker tövbe ister.

Aylak bakkal var. Baş var. Mürekkep doldurdum var

Geri