Ben Fero , Norm Ender, Ezhel

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
"Bu dallamalar kim lan her yerde karşıma çıkıyor!" dedirten üçlü.​

Şuraya kusasım geldi. Salak salak adamları meşhur ediyorlar.

Norm Ender'e laf yok. Ceza, Fuat, Ender güzel bi parça yapsa da şenlensek.

Ben fero : trap ile piyasada un yapmis fiyasko hiphopcı

Ezhel : 2010 kingoffreestyle birincisi ve sekiz ekibi uyesi, saglam punch ve freestyle atabilen oldscholdan sonraki iyi newschoollardan, ancak o da para kazanabilmek icin turkce rapi birakmak zorundaydi, bu yuzden madara oldu.
Tabi siz onun "yarinimiz yok" parcasini bilmediginizden su anda kotu taniyorsunuz.
Eski mahlası (ais ezhel) dir.

Norm ender: old school rapcilerin son donemlerinin basinda olan bir rapciydi lirikalitesi genelde serttir. Eksik etek parcasiyla unlu olmustur. Ceza ve Ixir-gokdeniz ile saglam disslesmeleri vardir. Yanlizca ender eski turkcerap kulturunu tam olarak birakmadan devam eden rapcilerdendir. Tabi siz onun "ciktik yine yollara" parcasini bilmedinizden kotu bir rapci olarak taniyacaksinizdir.

Not: mastor yas kac abi harbiden?

Norm ender iki yıl aradan sonra yeni parçası mekanın sahibi ile bu diğer iki arkadaşa giydirerek geri dönmüş
Cevap olarak da ezhel ceza killa hakan ve ben fero dan fight kulüp parçası gelmiş
Ve önümüzdeki günlerde aynı mekanda konserleri olacakmış büyük bir kapışma olacağı söyleniyor dur bakalım

biz lisedeyken dinlerdik normu, yeni çıkanlara dissi baya iyi bence :D

İsimlerini ilk kez duydum desem ayıb olur mu.

Farazi ve Kayra - Kar
Farazi ve Kayra - Mertel Kasetçilik
Farazi ve Kayra - Tortu
Farazi ve Kayra - Emekli Kahvesi

Kısacası Farazi ve Kayra deyip gidiyorum ben.

Ben sizleri krepçi sanıyordum meğerse herkes rapçiymiş.

V A Y B E .

Tabi olm, sen daha vitaminken biz mobb deep dinliyorduk

Siz daha ilkokula giderken ben Sagopa Kajmer'le üniversitede tûti-i mu’cize-gûyem ne desem lâf değil der gazel okurduk yaa (:

Bu arada Norm Ender'i duymadım hiç ama Ezhel ve Ben Fero'yu da oğlum sağ olsun ezberletti şarkılarını artık.

Geri