Ben Bilmem Eşim Bilir Sahtekarlığı Rezilliği İlluminati

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antisemitizm artık nasıl işlemişse kanımıza. Memlekette Hitler'den bol ne var? Paranoya başka bir şey değil.

Katiliyorum Eugène'in yorumuna.
Sahsen bu programi izlemedim hic. Video baya uzun 20 dakika kadar izledim fakat abuk bir program olmasi disinda bir sey goremedim :dusun: Hazirlayan kisinin oldukca abarttigini dusunuyorum :dusun:

Benim bu soylediklerimi okuyorsa, lutfen kafasini bosuna agritmasin, bir seyler ima etmiyorum :p

illuminati_395932.png

Ülkece dikkatli olmalıyız,giderek artıyorlar..

illuminati_395932.png

Ülkece dikkatli olmalıyız,giderek artıyorlar..

Açıklaması şöyle olurdu: "Piramit, ortasında da göbek deliği görünümlü göz işareti. İlluminati bu. Mason locası, Türk Sanat Müziğini bitirmek için Ajdar'ı görevlendirmiş." gibi.

ilker ayrık gibi tatlı bi adam illuminati maşası olabilir mi yahu, çıldırdınız mı? :p

Açıklaması şöyle olurdu: "Piramit, ortasında da göbek deliği görünümlü göz işareti. İlluminati bu. Mason locası, Türk Sanat Müziğini bitirmek için Ajdar'ı görevlendirmiş." gibi.
'Ajdar'ın göbek deliğinden saçılan kızılötesi ışınlar,halkımızın beynini uyuşturuyor. Dış mihraklar bu sayede dünya devi olmamızı engelliyor.' - Yiğit Bulut.

'Ajdar'ın göbek deliğinden saçılan kızılötesi ışınlar,halkımızın beynini uyuşturuyor. Dış mihraklar bu sayede dünya devi olmamızı engelliyor.' - Yiğit Bulut.

Bunun dişisine dış mihrake deniyor; gündüz kuşağı programlarında ev hanımlarının beyinlerini yıkayıp, onları toplumun temel etkinlik aracı altın günlerinden uzaklaştırıyor. Oğulları ise dış mihrakcan olarak biliniyor; teletabiler en başarılı işiydi. Sonuç olarak kültür parçalanıyor. Babadan oğla nesil bunlar.

[YOUTUBE]w7N5hCT29mA[/YOUTUBE]

Battık buruna kadar, deyince; göz önündeki huzursuzluklardan yola çıkarak, hükümeti eleştirince 'ooouuvvv, devlet düşmanı, halk düşmanı, terörist' oluyoruz biz de. Millet alışmış hurafelere, komplo teorilerine inanmaya.

Son Durak 3 = 11. ile 12. dakikaları arasındaki görüntü! (6 sayısı) LİNK (Part-1)
Son Durak 4 = 3. ile 4.17 dakikaları arasındaki görüntü (Yine 6 sayısı) LİNK (Tek part)

6 sayısının neyin sembolüne işaret olduğunu araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Tesadüf mü hepsi? Aha tabi canım tabi! Niye 6 rakamı yahu? Niye 5 değil, 7 değil, 10 değil he?

Eugène & Kaiken & Ask-i-LaL & Henry Chinaski. & malumatfuruş.

Son Durak 3 = 11. ile 12. dakikaları arasındaki görüntü! (6 sayısı) LİNK (Part-1)
Son Durak 4 = 3. ile 4.17 dakikaları arasındaki görüntü (Yine 6 sayısı) LİNK (Tek part)

6 sayısının neyin sembolüne işaret olduğuna araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Tesadüf mü hepsi? Aha tabi canım tabi! Yine 6 rakamı yahu? Niye 5 değil, 7 değil, 10 değil he?

Eugène & Kaiken & Ask-i-LaL & Henry Chinaski. & malumatfuruş.

ALIN BİR TANE DAHA! Son Durak = 4, 4 ile 5. dakikalar arası (Aynı linkte)

Ezbere 'saçmalık' demek kolay!

She`

Ezbere söylemiyorum ki. Türkiye böyle işte. o yarışmaya bile suriye olayını katmışlar. Gerçekten yazık.

Kıyamet gerçekten çok yaklaştı.

Ya benimde hiçbir şekilde haz etmediğim bir program ancak her gördükleri göze yada kötü örnek teşkil eden her ota illuminati demeseler artık baydılar.

Bi bitmediniz :T

Insanlarin kendileri seytan olmuslar, aralara 6 serpistirmisler cok mu :dusun:

Yani tamam belki gerçekten işin arkasında illuminati,misyonerler yada sosyal psikoloji avcıları vardır bilemeyiz ama iyice kökenine inmedende herşeye illuminati diyorlar bazıları. Ben şahsen inanıyorum ama hala illuminati diye birşeyin olmadığını ileri süren teorisyenler var.Bakıyorum duvar resmi göz var birsürü ''Hii illuminati'' diyorlar D:

şuna ayırdığınız zamanı az kütüphanede müzede sergide falan harcasanız şimdiye hepiniz bilimadamıydınız lan. yürügit illiminatiymiş. yaşlı teyzelerden başka kim izliyo la bunu illiminati olsa nolur olmasa nolur.

[YOUTUBE]n-O0mSUNVlU[/YOUTUBE]

hacı benim bilgisayarımda 6 gb ram var, sence ben de illiminatiye hizmet ediyor olabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri