Belki de en güzeli böyle. .

Konu sahibi son olarak 2993 gün önce görüldü
28 yıllık ömrümde dün babamdan duyduğum en güzel cümle şu oldu..
Beni savunmak zorunda olmadığı bir an da "onun sana ihtiyacı yo ki" demesi beni benden aldı.
evet nasıl da biliyor benim en olumsuz anlardan bile tek başıma cikabildigimi.. nasıl farkında, evet yok muhtaç olmaktan ihtiyaç duymaktan nasıl tiksindigimi bilen adama tek bir şey diyemedim. Belki de en güzeli böyle .

Ağlamak yok. Üzülmek yok.
Yaşamak kendi kendini yetiştirmektir..

28 yıllık ömrümde dün babamdan duyduğum en güzel cümle şu oldu..
Beni savunmak zorunda olmadığı bir an da "onun sana ihtiyacı yo ki" demesi beni benden aldı.
evet nasıl da biliyor benim en olumsuz anlardan bile tek başıma cikabildigimi.. nasıl farkında, evet yok muhtaç olmaktan ihtiyaç duymaktan nasıl tiksindigimi bilen adama tek bir şey diyemedim. Belki de en güzeli böyle .
Sana babandan once ben demistim guclu bir karaktersin diye .)

[YOUTUBE]jd5Zi-kUWGE[/YOUTUBE]

Merhaba gelecekte ki beni sevecek olan adam. Bu şarkıyı umarım dinlemissindir. Dinlemediysen bile ben sana dinletecegim haberin olsun.
Bende sana böyle geleceğim bilesin.

Bugün çok aksiyim
Hatta suratsiz
Hatta içi bol sıkıntılı.
Nesemizi enerjimizi alan şeyleri bırakıp gidecek bi yer yok mu?

dünyada hepimiz sallantılı,korkuluksuz bir köprüde yürür gibiyiz.tutunacak bir şey olmadı mı insan yuvarlanır.tramvaylardaki tutamaklar gibi.uzanır tutunurlar.kimi zenginliğine tutunur; kimi müdürlüğüne; kimi işine, sanatına.çocuklarına tutunanalar vardır.herkes kendi tutamağının en iyi,en yüksek olduğuna inanır.gülünçlüğünü fark etmez..

kim bilir,iç sıkıntısı olmasa,belki insanlar işe gitmeyi unuturlardı...yaşamanın amacı alışkanlıktı,rahatlıktı.çoğunluk çabadan,yenilikten korkuyordu. ne kolaydı onlara uymak!...güçlüğü umutsuzca zorlamak bile güzeldi.

ona en sevdigi ressami sordum.
-van gogh, dedi.
-neden?
-kulagini kesebilmis, sol kulagini. bunu yapan ilk adam o.
sustu. az sonra degisik bir sesle,
-ama o bile eksik adamdi. timarhanedeyken yaptigi kendi portresinde insanlara yuzunun kulaksiz yanini gösteremedi. tam adam yok!

Bi an hep yanimda ol istiyorum bi an ebediyen yok olmani cunku ruh hastasi olmak bunu gerektirir.

Hep sarhoş olmalı. Her şey bunda; tek sorun bu. Omuzlarınızı ezen, sizi toprağa doğru çeken Zaman’ın korkunç ağırlığını duymamak için durmamacasına sarhoş olmalısınız.

Ama neyle? ...

Şarapla, şiirle ya da erdemle, nasıl isterseniz.

Ama sarhoş olun...

Hayal kurmayı sevmiyorum be sayfa.
Şu an kız kardeşim istiyor diye olmayan/olmayacak dugunumun hayalini kuruyoruz. O da bana diktirecegi elbiseyi anlatıyor.
Sırf mutlu olsun diye katılıyorum hayale.

Haziran gelini olacağım ben diyorum....

neden kurmayasın? kendi ellerinle kendi hayallerini alı koyma
dünya sen istediğin için dönmüyor. veya evren sırf sen varsın diye yaratılmadı.
aciz bir kul olarak kendini görebilirsin ama; bu dipler de yüzeceğin anlamına gelmez.
sende mutlu olacaksın vakti ile merak etme

neden kurmayasın? kendi ellerinle kendi hayallerini alı koyma
dünya sen istediğin için dönmüyor. veya evren sırf sen varsın diye yaratılmadı.
aciz bir kul olarak kendini görebilirsin ama; bu dipler de yüzeceğin anlamına gelmez.
sende mutlu olacaksın vakti ile merak etme

Mutsuzluk mu ki bunun adı?
Hiç öyle anlam yüklemedim mutsuzum diye.
beklentilerden oldum olası nefret ettim.
Olsaydi Beni en çok onlar mutsuz ederdi.

Mutsuzluk mu ki bunun adı?
Hiç öyle anlam yüklemedim mutsuzum diye.
beklentilerden oldum olası nefret ettim.
Olsaydi Beni en çok onlar mutsuz ederdi.

ortada mutsuzluk yok
kendine mutsuz imajı yaratan bir serap var
sende dahil söylediklerine kimseler inanmaz
beklentilerinden nefret edemezsen
çocukları seven biri; evlenmeyi nasıl istemez?
bu nasıl bir ironidir.
oruçsun sen mantıklı konuşmaman normal
iftardan sonra uğra sen bi yanıma.
tanrınada bu kadar güvenme, ben daha önce insanları yarı yolda bıraktığını gördüm

ortada mutsuzluk yok
kendine mutsuz imajı yaratan bir serap var
sende dahil söylediklerine kimseler inanmaz
beklentilerinden nefret edemezsen
çocukları seven biri; evlenmeyi nasıl istemez?
bu nasıl bir ironidir.
oruçsun sen mantıklı konuşmaman normal
iftardan sonra uğra sen bi yanıma.
tanrınada bu kadar güvenme, ben daha önce insanları yarı yolda bıraktığını gördüm

Çocukları seviyorum çünkü masumiyeti ve saf olan şeyleri seviyorum bu normal değil mi ?

Tanrım beni cok'tan terk ettiği halde ona güvenmeye devam ediyorum. Yoksa kime kizacagim?

Geri