Belki de en güzeli böyle. .

Konu sahibi son olarak 2991 gün önce görüldü
Bir şarkı. .

[YOUTUBE]xvUI7eIO2GM[/YOUTUBE]

Bir duygu...

Şimdiye kadar zannettiğim gibi, kitleden ayrılmanın bir hususiyet, bir fazlalık değil, bir sakatlık olduğunu hissediyordum. Bu insanlar dünyada nasıl yaşamak lazımsa öyle yaşıyorlar, vazifelerini yapıyorlar, hayata bir şey ilave ediyorlardı. Ben neydim? Ruhum bir ağaç kurdu gibi beni kemirmekten başka ne yapıyordu?

Kürk mantolu madonna..

Başkasına merhamet etmek, ondan daha kuvvetli olduğumuzu zannetmektir ki, ne kendimiz bu kadar büyük, ne de başkalarını bizden daha zavallı görmeye hakkımız yoktur.

Ve bir gün her şey bitti… O kadar basit , o kadar katı bir şekilde bitti ki, ilk anda işin azametini anlamak benim için mümkün olmadı… Yalnız biraz şaşırdım , bir hayli üzüldüm; fakat bu hadisenin hayatım üzerinde bu kadar büyük, bu kadar değişmez bir tesiri olacağını asla düşünmedim.

Yaşadığım müddetçe türlü türlü yerler gezecek, dilini bildiğim ve bilmediğim insanlarla tanışacak ve her yerde, herkeste onu arayacaktım. Onu bulamayacağımı daha şimdiden biliyordum; fakat aramamak elimde olmayacaktı. Beni, bütün ömrümce bir meçhulü, mevcut olmayan bir şeyi aramaya mahkum ediyordu.Bütün bunlara rağmen kafamda, onun hatırasını kirletecek bir şey yoktu..

[YOUTUBE]UmP-XGBqess[/YOUTUBE]

Bazen kötü tesadüfler olur.

Dünyada bana "ne istiyorsun?" diye sorsalar hiç düşünmeden vereceğim cevap şudur: "anlaşılmak istiyorum."

Etrafımın sözlerine aklım ermedi, etrafım da bana kulak vermedi. Senelerden beri hala anlaşamadık, ben de kestim anlaşmaktan ümidi artık.

Öyle günler gördüm ki, dost dediğim insanlar ben yanına varınca dudağını kıvırdı...

Ümitsizlik, gariplik dört tarafımı sarıp yüzüm sırıtsa bile, içim yaş döker oldu..

Yalnızım, müthiş suretle yalnız... Bu kadar kalabalığın içinde yalnızlık ne acı oluyor ya rabbim!

[YOUTUBE]e8xMW0iGhis[/YOUTUBE]

Sen bir baskasinn
Bazı şeylerin cevabisin. ..

Birinde duyduğum en güzel cümle oldu ama pek zamansız.

Hadi dinleyelim o zaman .

Hayat bir tesadüfler silsilesi imiş, âlâ! Fakat tesadüfün de kendine göre bir mantığı olmalı değil mi ya?

Bazen insan avunmak için başka çare bulamıyor ama sen nefsine hakim ol..

Söylemek, bir şeyler, birçok şeyler anlatmak istiyorum… Kime, ne anlatabilirim?

Geri