Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya sen nerdesin ya? Valla benim en sevdiğim dönem senin satenlerle arzı endam ettiğin dönemdi. Şu kadının bile ruhumu sömürdünüz vizdansız forum. Neyseki güzelliğin daimi.. oha lup a yürüyorum sanırım.Ortamda kabul gördüysen paslaşmalarla güzel kafa dağıtıyor, sonra bazı sıkıntılı arkadaşlar ortam huzurunu parmaklayınca nötürleşiyorsun. Benim gibi arada girenleri hatırlayan olmayınca bakıp çıkmaktan öteye gitmiyor. Ne bileyim abi ya bana göre böyle
Buralardayım canışım ara ara bakıp gidiyorum.Ya sen nerdesin ya? Valla benim en sevdiğim dönem senin satenlerle arzı endam ettiğin dönemdi. Şu kadının bile ruhumu sömürdünüz vizdansız forum. Neyseki güzelliğin daimi.. oha lup a yürüyorum sanırım.
tirnaklarina laf ettik diye bizi ne guzel dovmustun. Hshshs. Neyseki bizde dogru yolu bulduk uzattik. Huzurumuzu kaciranin huzurunu kacirmayiz. Love<3Buralardayım canışım ara ara bakıp gidiyorum.
Tatlı tatlı takılmalarını da özlediğimi belirtmek isterim.özelden yürüşelim huzurumuzu kaçırmasınlar sevgilim.:love