Belirli dönemlerde forumdan soğumak

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
Ortamda kabul gördüysen paslaşmalarla güzel kafa dağıtıyor, sonra bazı sıkıntılı arkadaşlar ortam huzurunu parmaklayınca nötürleşiyorsun. Benim gibi arada girenleri hatırlayan olmayınca bakıp çıkmaktan öteye gitmiyor. Ne bileyim abi ya bana göre böyle

Ortamda kabul gördüysen paslaşmalarla güzel kafa dağıtıyor, sonra bazı sıkıntılı arkadaşlar ortam huzurunu parmaklayınca nötürleşiyorsun. Benim gibi arada girenleri hatırlayan olmayınca bakıp çıkmaktan öteye gitmiyor. Ne bileyim abi ya bana göre böyle
Ya sen nerdesin ya? Valla benim en sevdiğim dönem senin satenlerle arzı endam ettiğin dönemdi. Şu kadının bile ruhumu sömürdünüz vizdansız forum. Neyseki güzelliğin daimi.. oha lup a yürüyorum sanırım.

Ya sen nerdesin ya? Valla benim en sevdiğim dönem senin satenlerle arzı endam ettiğin dönemdi. Şu kadının bile ruhumu sömürdünüz vizdansız forum. Neyseki güzelliğin daimi.. oha lup a yürüyorum sanırım.
Buralardayım canışım ara ara bakıp gidiyorum.
Tatlı tatlı takılmalarını da özlediğimi belirtmek isterim.:) özelden yürüşelim huzurumuzu kaçırmasınlar sevgilim.:love

forumdan yana sıkıntım yok ortamdan yana da ya da insanlarla bir problemim yok pek bulaşma taraftarı degil zaten kimse sebebini bilmiyorum ama.
Gayet hos ve nezih tatli sert tartisan insanlar var sadece , ortam guzel oyle cok tehlikeli kavgalar husumetler de yok. Ama içimde ki şeytana dur diyemiyorum ve ağzımı bozuyorum. Kendi persfektifimden burada ki insanlara bakınca gayet iyi ve kendine has bir sekil de guzel guzel yasiyorlar forum hayatini. Hatta bazen 80ler dizisi sokagi gibi geliyor gozume. Ufak tefek tartismalar oluyor ama benim kadar pislik ve toxic biri daha gormedigim icin normal insanlar gayet iyi kisiler geliyor gozume. Cringe olmuyor degilim bazen oda kisilerden ziyade acilan konu basliklari ve iceriklerinden kaynakli. He 2008 den sonra forum kulturu sulugoz sakizinin eksi oranini dusurmesi gibi kolpaya sardi ama buda kendi problemim. Bir de kuralsiz bir yerde olsam iyice pislik paylasimlar ve yazilar yazicam. Bana gore kendi kafana gore takilmak ismi ama dedim ya normal insanlarin oldugu bir yerde hos karsilanmiyor...
Forumsali yeniden kurduk ama herkes iyi anlasinca skici oldugu gercegine uzulerek katiliyorum.

Buralardayım canışım ara ara bakıp gidiyorum.
Tatlı tatlı takılmalarını da özlediğimi belirtmek isterim.:) özelden yürüşelim huzurumuzu kaçırmasınlar sevgilim.:love
tirnaklarina laf ettik diye bizi ne guzel dovmustun. Hshshs. Neyseki bizde dogru yolu bulduk uzattik. Huzurumuzu kaciranin huzurunu kacirmayiz. Love<3

Aman insanin cani da istemiyor artik.
O kadar alismisiz ki birbirimize,sanki puba gelip iki üc kadeh icip,ondan bundan konusup eve gidiyoruz gibi.
Onca yillik evli cift gibi.Heycanin,adrenalinin yerine aliskanlik,monotonluk gelmis.
Önceden öyle miydi?
Abawww.

belirli değil tamamıyla soğudum. en kısa zamanda silinebiliyorsa hesabımın silinmesini olmuyorsa da deaktif edilmesini isteyeceğim.

musluman mahallesi degil mi lan burasi!

oluyo bazen sarmıyor
içinden geleni şeyine bakınca içim şişiyor
Kaos lazım

Acilen kadın erkek eşitliği yada ateizm üzerine konular açsak düzelir sanki. Netflix çocuklarımızın ahlakını bozdu (bkz en son sandman) gibi bişe de olabilir

Az kaldı seçim zamanı buralar hareketlenir. Bol mevzu çıkar. Banlanan banlanana

Ben ki artık girmem diyerek çıkıp giden üye gelmiş burda aktif oluyorum şimdi burda @Melodram ın forumu bırakıyorum ironisi ile açtığı konu üzerinden beni rencide etmemesi beni biraz hayal kırıklığına uğrattı açıkcası Sjsjssj

Bu aralar geldi yine o periler…

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bazi karsi cinslerden
Pardon forumdan sogumak mis konusu
.s .d

Bu aralar sıcağım, soğutan olmaz umarimmm

• Beğen
Tepkiler: 0
Geri